Ben yaptirdim gobek cizgime bitti evet.arkadaşlar gobegime lazer yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. yaptıranlar önerilerini paylasabilir mı?ic organlara yakın ya bir sorun olur mu. bir de göbekte tüy gibi ya faydası olur mu
arkadaşlar gobegime lazer yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. yaptıranlar önerilerini paylasabilir mı?ic organlara yakın ya bir sorun olur mu. bir de göbekte tüy gibi ya faydası olur mu
ayva tüylerde de etkili oluyor mu bilginiz var mı benim göbek öizgisinde kalın siyahlar var bi de cevresinde ayva ince tüyler var , yüz bölgesi için de bi hastane lazer atışı yaparsak daha da kalınlaşır dedi yani bıyık dudak üstü haricinde diğer yerler yapılsa bile başarı sağlanmaz dedi ne önerirsinizBen yaptirdim gobek cizgime bitti evet.
Benimde ayniydi. Tum gobek yapilmadi. Sadece gobek cizgisine. Jilet eninde yapildi. Bir dahada cikmadi. 3 4 seansta bitti.ayva tüylerde de etkili oluyor mu bilginiz var mı benim göbek öizgisinde kalın siyahlar var bi de cevresinde ayva ince tüyler var , yüz bölgesi için de bi hastane lazer atışı yaparsak daha da kalınlaşır dedi yani bıyık dudak üstü haricinde diğer yerler yapılsa bile baş. arı sağlanmaz dedi ne önerirsiniz
Yani çevresindeki ayva tüylere dokunulmadı mı?siz seans başı Ne kadar ödedinizBenimde ayniydi. Tum gobek yapilmadi. Sadece gobek cizgisine. Jilet eninde yapildi. Bir dahada cikmadi. 3 4 seansta bitti.
Dokundurtmadim. Cunku lazer ayva tuylerini tetikliyor. Konustum anlastim. Gitmeden 2 gun once malum jilet yapiyoruz ya. Jilet eninde al sadece dediler. Onlarda o kadarlik alana yaptilar kalin ince karisikti gobek cizgim. Bitti cok sukur. Ben 8 seanslik paket almistim. Biraz fark odedim paketime dahil ettirdim . 500 tl fazla odedim. Gobek cizgisi ve popo arasini 8 seansa dahil ettirmistim.Yani çevresindeki ayva tüylere dokunulmadı mı?siz seans başı Ne kadar ödediniz
Hiç korkma komple göbek bölgem vardı bitti 2 3 tüy var benimde ayva tüyü gibiydi ama siyah siyah çok rahatsız ediyordu ayrıca hiçbir zararı yok vücuda düzgün bir cihazla başlaarkadaşlar gobegime lazer yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. yaptıranlar önerilerini paylasabilir mı?ic organlara yakın ya bir sorun olur mu. bir de göbekte tüy gibi ya faydası olur mu
Peki o göbek cizgisinden hariç göbekte kalan tüylere ne yaptınız? Ve hangi tür lazer kullanıldı? Benimde komple göbekte var ama ince koyu. Ortasındada kalın siyahları varBenimde ayniydi. Tum gobek yapilmadi. Sadece gobek cizgisine. Jilet eninde yapildi. Bir dahada cikmadi. 3 4 seansta bitti.
Ortasindaki kalinlari yok ettik alexandrite ile. Inceleri takmiyorum bile kafaya. Inceleri yok edicem diye tetikleyip cogaltmak istemedik.Peki o göbek cizgisinden hariç göbekte kalan tüylere ne yaptınız? Ve hangi tür lazer kullanıldı? Benimde komple göbekte var ama ince koyu. Ortasındada kalın siyahları var
benim de karın bölgemde tüm miktarı fazla. Acaba nerede yaptrdınız?Ortasindaki kalinlari yok ettik alexandrite ile. Inceleri takmiyorum bile kafaya. Inceleri yok edicem diye tetikleyip cogaltmak istemedik.
Ankara da Elos poliklinik. Gobek cizgisine yaptik 2 parmak eninde yapildi. Etrafindaki incelere yapilmadi.benim de karın bölgemde tüm miktarı fazla. Acaba nerede yaptrdınız?
Teşekkürler cevap için ama maalesef İstanbul'da oturuyorumAnkara da Elos poliklinik. Gobek cizgisine yaptik 2 parmak eninde yapildi. Etrafindaki incelere yapilmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?