Lazer Epilasyon göbek bölgesine lazer

frgnfrgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2016
65
25
38
39
arkadaşlar gobegime lazer yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. yaptıranlar önerilerini paylasabilir mı?ic organlara yakın ya bir sorun olur mu. bir de göbekte tüy gibi ya faydası olur mu

arkadaşlar gobegime lazer yaptırmak istiyorum ama korkuyorum. yaptıranlar önerilerini paylasabilir mı?ic organlara yakın ya bir sorun olur mu. bir de göbekte tüy gibi ya faydası olur mu

Lazer in o kadar derine inmediğini söylemişlerdir. Bir sıkıntı yaşamadım, sıkıntı olacağını da sanmıyorum ama asla emin olamayız.

Ben yaptirdim gobek cizgime bitti evet.
ayva tüylerde de etkili oluyor mu bilginiz var mı benim göbek öizgisinde kalın siyahlar var bi de cevresinde ayva ince tüyler var , yüz bölgesi için de bi hastane lazer atışı yaparsak daha da kalınlaşır dedi yani bıyık dudak üstü haricinde diğer yerler yapılsa bile başarı sağlanmaz dedi ne önerirsiniz

Benimde ayniydi. Tum gobek yapilmadi. Sadece gobek cizgisine. Jilet eninde yapildi. Bir dahada cikmadi. 3 4 seansta bitti.

Benimde ayniydi. Tum gobek yapilmadi. Sadece gobek cizgisine. Jilet eninde yapildi. Bir dahada cikmadi. 3 4 seansta bitti.
Yani çevresindeki ayva tüylere dokunulmadı mı?siz seans başı Ne kadar ödediniz

Yani çevresindeki ayva tüylere dokunulmadı mı?siz seans başı Ne kadar ödediniz
Dokundurtmadim. Cunku lazer ayva tuylerini tetikliyor. Konustum anlastim. Gitmeden 2 gun once malum jilet yapiyoruz ya. Jilet eninde al sadece dediler. Onlarda o kadarlik alana yaptilar kalin ince karisikti gobek cizgim. Bitti cok sukur. Ben 8 seanslik paket almistim. Biraz fark odedim paketime dahil ettirdim . 500 tl fazla odedim. Gobek cizgisi ve popo arasini 8 seansa dahil ettirmistim.

Hiç korkma komple göbek bölgem vardı bitti 2 3 tüy var benimde ayva tüyü gibiydi ama siyah siyah çok rahatsız ediyordu ayrıca hiçbir zararı yok vücuda düzgün bir cihazla başla

Peki o göbek cizgisinden hariç göbekte kalan tüylere ne yaptınız? Ve hangi tür lazer kullanıldı? Benimde komple göbekte var ama ince koyu. Ortasındada kalın siyahları var

Peki o göbek cizgisinden hariç göbekte kalan tüylere ne yaptınız? Ve hangi tür lazer kullanıldı? Benimde komple göbekte var ama ince koyu. Ortasındada kalın siyahları var
Ortasindaki kalinlari yok ettik alexandrite ile. Inceleri takmiyorum bile kafaya. Inceleri yok edicem diye tetikleyip cogaltmak istemedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…