Bölgesel İncelme Göbek bölgesi yağlanmaaaa :(((

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

yediverenim

Kendimi bulmaya geldim.!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
504
274
28
Kizlar meraba ben 164 boy ve 63 kiloyum zayiflasamda gobek bolgem surekli var napsam dogal yontemlerle eritirim mekik karin sporu yapmayi dusunuyorum ama evliyim bebekde istiyoruz eger hamile olursam zarari varmis mekik sporunun sizce napmaliyim lutfen bana yardimci olun sizon sayenizde kurtuluyim bu yaglarimdan

şu an hamile değilsin. olunca ne yapsam diye düşünmek yerine şuan yapmaya başla .
Hamileyken de spor yapmak için profesyonel biriyle görüş.

hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zararı olabilir belki, ama hamileliği öğrenene kadar daha başında bi zararı yoktur bence. ayrıca hamilede değilsin. hamile kalırım düşüncesiylede hiç bişeyi erteleme, ben 3.5 yıldır uğraşıyorum

Dogumdan sonra yapacaksiniz sporunuzu. Bebek dusunuyorsaniz sporu unutun. Birde diyet ve spor naparsaniz yapin en son gobek erir. Karin hareketleri var internette set halinde hepsini yaparsiniz. Ama once kardiyo yapmalisiniz ardindan hareketleri

Dogumdan sonra yapacaksiniz sporunuzu. Bebek dusunuyorsaniz sporu unutun. Birde diyet ve spor naparsaniz yapin en son gobek erir. Karin hareketleri var internette set halinde hepsini yaparsiniz. Ama once kardiyo yapmalisiniz ardindan hareketleri
Hamileykende spor yapanlar var gayet saglikli bi sekilde doguruyolar ben sadece bolgesel gobegim erise yeter artik karar verdim gec saate yemek yemek yok ekmek hele hic yok bide boyle deniycem bunun bir zarari oldugunu dusunmuyorum

Hamileykende spor yapanlar var gayet saglikli bi sekilde doguruyolar ben sadece bolgesel gobegim erise yeter artik karar verdim gec saate yemek yemek yok ekmek hele hic yok bide boyle deniycem bunun bir zarari oldugunu dusunmuyorum
Hamileyken o tur sporlari yapmak mekik gibi yani. Kasilmalarini tetikler. Ya erken dogum olur yada dusuk tehlikesi. En normali yuruyus yada hamile platesidir

Kilonuz ne olursa olsun karın bölgesindeki yağlanma karaciğer yağlanması başlangıcı olabilir. Full body veya hitt antreanmanlar yapınız ama mutlaka beslenmeye dikkat. Yani ekmek rafine tuz ve şeker i tamamen kesin. Besinlerin glisemik indeksini öğrenin ve ona göre beslenin. Aksam 8 den sonra asla birsey yemeyin ki vücudunuz leptin hormonu salgılayarak yağ yakma moduna girsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…