Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar dün göbeğimi veetin sir ağdasıyla aldım İlk başta gayet güzeldi fakat sonra baktım bugün derim benek benek kızarık, tüylerin kökleri yani Geçer değil mi kızlar, ilk defa aldığım için stres yaptım baya
ben alıyorum makineyle.. almak da zorundaydım açıkçası, maymundan dönmüş gibi dolaşamazdım. ama tüyler çıkarken kızarıyorlar bazen ufak şişlikler oluyor ve istesen de istemesen de ilkinden daha sert oluyor ama temizlik duygusuna değer bence yaşamayan bilmez...
bende sir ağdayla aldım artık daha koyu sert cıkıyor napıcam ben yaa nasıl yok olcak çıkarkende ayrı dert sivilce gibi oluyor ve göbeğimin üst tarafındada var göğüsümden aşağıda bi çizgi halinde iniyor beyaz tenliyim ve tüylerim koyu oldugu için çoook kötü görünüyor napıcam ben :84::84: