- 9 Ağustos 2009
- 2.611
- 110
- 43
-
- Konu Sahibi k.a.y.r.a.
naz ve renkly inan çok sevinirim valla numunelikler dolaşırız ortalıkta kaydirigubbakcemile3 rabbim hayırlısını versin ya bana da test yaparsanız haber verin hee merak ederim yoksa bak bebişimde merak eder
canım allah senin ve tüm hamişlerin bebişini kucağına hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
bende yazını okuyunca meraklandım ve inceledim hatta eşimede sordum evet bendede böyle bir çizgi var.
acaba benmi öyle sanıyorum diye düşşünürken eşim kesinlikle olduğnu söyledi benim adetime iki gün var hadi hayırlısı bakalım acaba bu da bir belirtimi benim için :))))))))))))))
benim çizgimde çok erken belirmişti daha ilk öğrendiğim günlerde vardı gittikçe belirginleşip genişledi.
inşallah canım belirtidir bakalım ALLAH tan umut kesilmez.akşam bir nevi onaylama olacak kaydirigubbakcemile3senin içinde umut oluropuyorumnanaktan
amin canım tuvalete sabahtan beri kaçıcı gidişim hiç bu kadar sitrese girdiğimi hatırlamıyorum.çok zor çok 20 aydır bekliyorum.
nazz almadın mı sonucunu daha çok merak ettim canım ya delikafadulden inşallah pozitif çıkar :Saruboceq: