göbeğinizin altında kahverengimsi çizgi gördünüzmü??

k.a.y.r.a.

zeynebimin annesiyim
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
1.976
0
iyi geceler hanımlar benim size sorum olucak özellikler hamiş bayanlara benim günüm 5 gün geçti ama meraklıl ben 2 gün kala test yaptım negatif çıktı 5. günden sonra yapıldığını biliyorum ama ne bilim işte merak :kedi:
benim kendimde 1 haftadır farkettiğim bi olay göbeğimden özel bölgeme kadar inen kahverengimsi silik leke direk aşağıya doğru inen daha önce yoktu şaştım eşime gösterdim tüy çıkışları dedi ama insan kendini bilmezmi yahu :mymeka: velhasıl kelam kendimde baktım var yani bariz bi şekilde sizdede varmı gebelik belirtisi olabilirmi :uhm:

canım oncelıkle allh gonlune gore versın senı yanlıs yonlendırmek ıstemem benım bıldıgım kadarıyla o belırgın cızgı plesenta (eş)bende bı kac arakadasımdan ole duymustum hakkında hayırlısı canım

umarım hamilesindir canm hakkında hayırlısı tabi
o çizginin hamileliğin bi belirtisi olduğunu duymuştum bende,tekrar bi test yapsan aslında

kayracım insallah hamilesindir ama
o cizgi 3-4 aylarda cıkmaya baslar
5, ayda belirginleşir

ayy bilemiyorum ya bugün test yapıcam ama bazılarında 5. aydan sonra çıkarmış bazılarındada gebelik belirtisiymiş hayıırlısı

umarım hamilesindir canm hakkında hayırlısı tabi
o çizginin hamileliğin bi belirtisi olduğunu duymuştum bende,tekrar bi test yapsan aslında

ahhh ahhh sorma arkadaşım ya eşim izin vermiyoki ee adamda haklı üzülüyor daha sonradan bugün yapıcam bakalım hayırlısı

kayracım insallah hamilesindir ama
o cizgi 3-4 aylarda cıkmaya baslar
5, ayda belirginleşir

cnm biliyorum 3-4 ayda çıktığını ama benim anneminde varmış hamileliklerinin başında sordum bu sabah bakalım hakkımızda hayırlısı

canım inşallah hamilesindir
bende 5. aydan sonra çıktığını duymuştum
madem annendede öyle oluyomuş belki sizde genetik bi özelliktir
ben teyze olmak istiyom inşallah vardır bebiş :Saruboceq:

hamileyiiimmmm bazı bünyelerde oluyormuş gebeliik belirtisi sebebiyle rabbim meleğimi gönderdi bana darısı isteyen herkesin başına :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hamileyiiimmmm bazı bünyelerde oluyormuş gebeliik belirtisi sebebiyle rabbim meleğimi gönderdi bana darısı isteyen herkesin başına :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kayracım:Saruboceq:darısı başımızakaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun:) saglıkla al kucagına inşallah
bende oyle belirgin olmamıstı ama demekki her bünye farklı
tebrik ederim tekrar

cnm tebrik ederim Rabbim kucağıan alamyıda nasip etsin darısı diğer isteyenlerin başına.Bide bişey sormak istiyorum testi ne kadar sonra tekrarladın reglden 2 gün önce negatif demiştin.gebeliğini nasıl öğrendin ve kaç gün sonra ?

kayracım benimde dün adet olmam gerekyordu ama olmadım idrar testi dün negatif çıktı.bu gün bendede aynı anlattığın gibi göbeğimden başlayıp özel bölgeme kadar inen kahverengimsi silik çizgiyi gördüm bende eşime gösterdim ve oda fark etti.ama acaba bu tesadüf mü gebelik testlerine güvenmiyorum inşallah hamileyimdir:Saruboceq: yarın kan testi yaptırcam.kızlar dua edin lütfen 2 senedir istiyoruz

mrb ben aranıza yeni katıldım.14 aylık evliyim eşimde bende çocuk çok istiyoruz çalışmara başladık bile.daha üye olmadan yorumlarınızı her akşam okuyordum ve aranızda aylaşımlara hayran olmuştum.şimdi üye olabildim ve çok mutluyum

hoşgeldin canım allah hepimize tez sürede hamilelik duygusunu yaşatır inşallah:Saruboceq:

cnm merhaba ben test yaptım negatif çıktı ama daha sonra yapmadım hiç 10. gün yaptım ama gelişmiş test diye bişey var eşime ondan aldırdım 31 tl fiyatı ama değer çünkü 2. günden itibaren çıkıyormuş onda 11.gün kan testi yaptım 6 haftalık olduğunu öğrendim

valla ne diyeyim canım hayat tesadüflerle dolu ama bellide olmuyor sen bi kan testi yaptırda bana haber ver olurmu merak ettim şimdi opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza cnm stres yapma ilişkiye biz gün aşırı girdik hep ve bebek için hiç beraber olmadık folbiol kullandım ben yardımcı destek gebe kalmak için bende 9 aylık evliyim cnm hiç korunmadım opuyorumnanaktan

inşallah hamişimdir canım hala kırmızıları görmedimALLAH hayırlısıyla göstertmesinde:Saruboceq:ama adet olcak mışım gibi ara ara sancı giriyor ooooffff oooffff beklemek ne zor ya:bbo:
allah sanada hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım:Saruboceq:

adetime 3 gün kaldı.bu forumu görmeden bir gün öncesi benim de bu çizgi dikkatimi çekti.çok beyaz tenliyim ve tam da bahsettiğiniz gibi açık kahve bir çizgi iniyor göbeğimden aşağıya.eşim de gördü.. herhalde oğlumdan kaldı diye düşündüm.8 yaşında bir oğlum var ve gebeliğimde oluşmuştu çizgi.sonra yok oldu diye biliyodum taa ki görene kadar.sonra forumu görünce acaba dedim benimkide gelmesini hayal ettiğim bebeğimin habercisi mi ???? şimdi merakla bekliyorum.eğer ben de hamileysem ve üstteki arkadaşta da varsa 3 kişi olucaz ve yeni bir belirti daha keşfedilmiş olucak kaydirigubbakcemile3 ne güzel

naz ve renkly inan çok sevinirim valla numunelikler dolaşırız ortalıkta kaydirigubbakcemile3 rabbim hayırlısını versin ya bana da test yaparsanız haber verin hee merak ederim yoksa bak bebişimde merak eder

naz ve renkly inan çok sevinirim valla numunelikler dolaşırız ortalıkta kaydirigubbakcemile3 rabbim hayırlısını versin ya bana da test yaparsanız haber verin hee merak ederim yoksa bak bebişimde merak eder

canım allah senin ve tüm hamişlerin bebişini kucağına hayırlısıyla sağlıkla almayı nasip etsin inşallah.
bende yazını okuyunca meraklandım ve inceledim hatta eşimede sordum evet bendede böyle bir çizgi var.
acaba benmi öyle sanıyorum diye düşşünürken eşim kesinlikle olduğnu söyledi benim adetime iki gün var hadi hayırlısı bakalım acaba bu da bir belirtimi benim için :))))))))))))))

benim de iki gün kaldı.pek umudum yok ama , ne göğüslerimde ne kasıklarımda başka bi belirti yok , bu çizgi olayı meraklandırdı beni sadece , hayırlısı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…