kızlar çok kısa bi zamanda göbeğimi deldirmeyi düşünüyorum. ama korkularım var. deldirirken çok mu acıyor yokssa saniyelik acımı? delindikten sonra kaç gün acıyor yada ağrı yapıyor? bakım kremini kaç gün kullanmak gerekiyor? siz memnunmusunuz bi yan etkisini gördünüzmü? LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
kızlar çok kısa bi zamanda göbeğimi deldirmeyi düşünüyorum. ama korkularım var. deldirirken çok mu acıyor yokssa saniyelik acımı? delindikten sonra kaç gün acıyor yada ağrı yapıyor? bakım kremini kaç gün kullanmak gerekiyor? siz memnunmusunuz bi yan etkisini gördünüzmü? LÜTFEN YARDIMCI OLUN.
Ben bu yaz deldirdim.acısız diyemem ama katlanılmaz bi acısı yok açıkçası.fakat deldirdiğin yer gerçektn çok önemli.piercingin uyduruk olmasın.ben tanıdığım yerde deldirdiğim başka yerlerde titanyum vs diye kötü piercinglerle deliyolar ona dikkat et.deldirdikten sonra sızlama devam ediyo ama dediğim gbi bunlar katlanılmıycak değildi bence korkucak bi ağrısı yok.üstünü fln giyerken diikat et takılmasın elbisen ve yatarken ilk zamanlar zorluk yaşadım ben yüzüstü yatan bi insanım ve yüzüstü yatarsan biraz acıyo ilk bi iki hafta fln.ben 1 ay boyunca göz teramisini kullandım.fakat onu sürekli sürme emsin sonra sil çünkü orayı havasız bırakırsan sürekli iyileşmez.teramisinle birlikte mutlaka ama mutlaka tuzlu su kullan inan onun faydası çok.ben üç haftada bıraktım nasılsa iyileşti diye sonrasında içinden ufak bi et fırladı:)korkucak bi şey yok tuzlu su uyguladm kurudu gitti:)son olarak tekrarlıyorum araştır ve ii yapan bi yere git yamuk delenler oluyo çünkü.bakım yaparsan piercingi temiz tutarsan sorun yaşamazsın
Ben seneler önce deldirmiştim, öyle çok korkunç bi acı olmuyor ama delim yapılırken bakmamanı öneririm
Benim piercingim o zaman titanyum değil cerrahi çelik idi, vucudum reaksiyon gösterdi, uğraştım kalsın istedim ama olmadı.
Velhasıl piercingini delim yaptırdıgın yerin insiyatifine bırakma bence, ara bul titanyum olmasına dikkat et derim.