• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğimi alsam nasıl olur???

Esra

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2007
14.403
35.373
1.123
39
kızlar merhaba.ben de birçoğunuz gibi göbek bölgesindeki tüylenmeden çok rahatsız oluyorum.acaba burdaki tüyleri sir ağdayla alsam şimdikinden daha kötü çıkar mı?yani azaltmasında ya da inceltmesinde falan değilim,sadece daha sık çıkar mı onu bilmek istiyorum.deneyenler lütfen bana yol göstersin.aslında 1-2 sene önce normal ağdayla aldım göbeğimi ama gerçekten tam hatırlayamıyorum acaba daha mı kötüydü eskiden,ya da çoğaldı mu bilmiyorumCADIARZU.hoş o zaman niye aldım onu da anlayamıyorum hadi şimdi evleniyorum da rahatsız oldum,duramadım herhal daha önce de:uhm:
cevaplarınızı bekliyorummmm:lepi:

aldir bence de .. dusun heryeri aldirmissin kaymak gibi gobege gelince pis pis siritan iki kil..
aldir gitsin bence kafana takacagina cope gitsinler.

Bende sirle alıyorum ama benim tüm karnımda tüy olduğu için,aldığım zaman hafif bir renk farkı oluyor,ertesi gün daha iyi görünüyor.
Ve yine benim antika bir cildim olduğu için,göbeğim de bile minik minik kıl dönmesi oluyor...
Ama bunlar benim ordaki tüyleri de almama engel değil:)))
Bir kere aldınmı hoşuna gidiyor zaten ve devamlı almak istiyorsun ama devamlı almazsanda sorun olmaz bence...
Sirle alınca eski hali gibi çıkıyor zaten,eskisinden farklı bir görüntü oluşturmuyor..
Bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

çok teşekkürederim kızlar,dediğiniz gibi her yeri alıyorum zaten bi orası kalıyo ve aslında beni en çok sinir eden kısım.ama işte her yerle başım dertte,bi de maşallah,bir hafta bile beklemez benimkiler,yazın işim gücüm ağda ,cımbız vs. olurkafamçokkarıştı.bu bölge diğerleri kadar çabuk uzamaz diye düşünüyorum ( inşallah kılıf uydurmaya çalışmıyorumdur isteklerime,farkındaysanız başından beri niyetliyim destekçi arıyorum kendime)lülülülülülü

Rahatsızsanız alın tabi canım.
Oradaki tüyler hemen çıkmıyor bende.
Sormak istediğiniz bu sanırım.
Ama çıksada alınır yani,sonuçta kötü görünüp rahatsız etmesinden daha iyidir.

epilasyonla göbek çizgimi ve hafif etraf kısmını alıyorum çünkü ordakiler sert...bide göbek etrafını sesu tüy sarartıcı ile ayda bir sarartıyorum..nefret ediyorum şu kıllarımdan:(:(:(:(

Back
X