Göbeğime belime ve popoma sir yaptırdım aşırı sivilcelenme oldu :( napıcam ben geçmiyor?

Mitsuha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2018
40
11
3
34
Ya maalesef popoma göbeüime ve belime sir yaptırdım ama o bölgeler sivilceyle doldu üstünden 2 3 hafta geçti ama yine de geçmiypr sivilceler aşırı kötü duruyor ne yapıcam lütfen yardımcı olun :/

İlk kez mi yaptırdınız? Alerji yapmış olabilir ya da hassas yerler olduğu için olmuş olabilir. Kolonya ile silin. Saf alkolle silin diyeceğim ama eczacılar satmıyor. Annem ağdacı ve bazı müşterilerinin kolları olabiliyor sivilce. Onları yağlamadan direk alkolle siliyor kurutuyor hemen. Alkole ulaşamayacağınız için ona en yakını kolonya. Bi deneyin derim. Geçmiş olsun. Nemlendirici kullanmayın bi süre.

1 ay heçti üzerinden hala geçmiyor bu arada popoma ağda yaptırmamıştım jiletlemiştim lazere gittiğim için ağda sivilceleri geçti fakat popomdaki hiletlenen kısımlar kaldı

1 ay heçti üzerinden hala geçmiyor bu arada popoma ağda yaptırmamıştım jiletlemiştim lazere gittiğim için ağda sivilceleri geçti fakat popomdaki hiletlenen kısımlar kaldı
Lazerde kullanılan jel alerji yapmış olabilir mi? Kolonyayı denediniz mi poponuza?

Denemekle bişey kaybetmezsiniz. Hemen olması tabiki daha iyi ama bi deneyin bakalım

Son bir günxelleme yapayım üzerinden yaklaşık 2 ay falan geçti belimdekiler ve göbeğimdekiler geçti fakat hala bir kaç tane kuru iz falan kaldı maalesef popomdaki sivilceler iz şeklinde kaldı kahverengi kahverengi

popoya ağda yapılınca mı sivilce izi kaldı ? popo dediğin kalça heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…