• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbeğimdeki tüyler !

gizemjo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
198
0
26
İzmir
Kızlar benim göbeğimde tüyler vardı bende bi anlık saçma sapan düşünceyle jilet vurdum 2 kez tekrarladım bunu :( fazlalasştı ve kalınlaştı ne yapsam ki ben sir ağdamı yapsam :( göbeğimde piercing var yapsam yapış yapış olacak yada derim yüzülecek diye korkuyorum :((

bence epilatörle al, ben daha önce sir denedim o bölge biraz hassas daha önce de köklerden alınmaya alışık olmadığı için çpok canın yanıyor ve mosmor oluyor. emla yı biliyosundur uyusturucu krem ondan kullan ve kalınlaşanları epilatörle al. sonra ince çıkmaya başlayacaktır o zaman da tüy sarartıcı kullanabilirsin
Kızlar benim göbeğimde tüyler vardı bende bi anlık saçma sapan düşünceyle jilet vurdum 2 kez tekrarladım bunu :( fazlalasştı ve kalınlaştı ne yapsam ki ben sir ağdamı yapsam :( göbeğimde piercing var yapsam yapış yapış olacak yada derim yüzülecek diye korkuyorum :((

bence epilatörle al, ben daha önce sir denedim o bölge biraz hassas daha önce de köklerden alınmaya alışık olmadığı için çpok canın yanıyor ve mosmor oluyor. emla yı biliyosundur uyusturucu krem ondan kullan ve kalınlaşanları epilatörle al. sonra ince çıkmaya başlayacaktır o zaman da tüy sarartıcı kullanabilirsin

teşekkür ederm canim denicem :))

bence lazere git madem kalınlaşmış tam ideal çünki epilatör inceltmiyo asla:Dbenimde göbeğimde tüyler var ince ince laazere gidim dedim dediler çok ince görmez malum bölgeye yaptırdım kurtuldum hepsinden:)

O hatayı bende yaptım :( Lazer konusunda güvenilir yerde yok karınca yumurtası yağı aldım kullanmaya başlıycam tek tük olduğu için iple almaya çalışıyorum zor oluyor ama cımbız ve epilatör rengini siyahlaştırır daha kalın çıkar dediler almaz olaydım çok pişmanım. Son pişmanlık fayda etseydi keşke :D

bugn aldım bn dha epilatör ile o hatayı bende yapmıştım ama şuan tertemiz oldu köktn çekyr brde epilatör kalın kök uçları elime geldi makineyi temizlerken

arkadaşlar tüy sarartıcı krem kullanmak sakıncalıymış tüyleri besliyomuş banada bi güzellik uzmanı söyledi

Back