• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbeğimde 1 mm incelme yok çıldırıcammm

jaimemiamor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2010
38
0
86
Konya
Merhabalar herkese;
Benim bir derdim var göbek problemi 20 yaşındayım 1.71 boyum var 68 kiloyum fakat gelin görün göbeğim 94 cm 08.08.2009 da diyet yapmaya başladım 76 kilodan 68 kiloya düştüm okul tatile girdikten sonra tekrar kio vermeye ğraşmaya başladım gelin görün kü o tarihten beri diyetime sadık kaldım abur cubur tatlı hamurişi elimi sürmedim(ayda bir dondurma yedim istisnai olarak) hergün pilates yaptım 1 saatlik yürüyüş yaptım inanır mısınınız bir gıdım incellme YOKKKmafoldumbenmafoldumben nolacak beni bu halim şimdide 2 haftadır zumba yapıyorum yine incelme yok deliricem yaa nefret ediyorum vücudumdan insanlar 1 ayda 4 kilo nasıl veriyolar anlamıyorum 94 cm ne demek yaa resmn göbeğim pörtlüyoo zaten göbek ölçüsü boyunun yarısı olmalıymış yani benim için 85 cm ahh ahh o kadar uğraşmama rağmen boğazıma okadar dikkat etmeme rağmen bir gıdım gitmiyor incelmede yokk çoook dertliyim çooookkk bi de çok yesem Alalh muhafaza nolur duba gbi kalırım herhalde bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

göbek erimesi için bildiğim birşey varsa, o da mekik..

üstelik bu kadar stres yapmayın, sadece birkaç cm fazlalığın var, eminim verirsin.. yerimseniben

Diyetisyene gittin mi? Kilo verirken önemli olan kasların değil de yağların yakılması. Doktor kontrolünde rejim yapsan daha iyi olur. Ben de zayıfım ama göbeğim var. Ben de hoşlanmıyorum elbette ama senin kadar sıkıntı da etmiyorum. Kendini gereksiz strese sokma. En önemlisi sağlığın gerisi boş.

Diyetisyene gittin mi? Kilo verirken önemli olan kasların değil de yağların yakılması. Doktor kontrolünde rejim yapsan daha iyi olur. Ben de zayıfım ama göbeğim var. Ben de hoşlanmıyorum elbette ama senin kadar sıkıntı da etmiyorum. Kendini gereksiz strese sokma. En önemlisi sağlığın gerisi boş.
Diyetisyene gittim zaten 76 kilodan 68 e öyle düştüm ama bu kiloda takıldım diyetisyene göre 65 kilo olmam lazım ama naparsam yapayım gitmiyor sizin göbeğiniz doğumdan sonra mı çıktı öyleyse normaldir bazılarınınki toparlanmıyor çünkü ama daha ben çocuk bile doğurmadım kimbilir o zaman nasıl çıkacak zannedersem genlerimde var bunun ne kadar spor yaprsam yapayım değiştiremeyeceğim:olmaz::olmaz: beni teskin ttiğiniz için teşekkür ederim sizlere de

ukalalık olarak algılamayn ama
konuyu keşke;
kilo vermek isteyenler bölümüne açsaydınız
burası derdim var bölümü

Kilo vermek işi sabır işidir. Böyle çok cabuk bir gelişme bekleyemezsin. Geçenlerde bir doktorun yazısını okudum vucutta en zor eriyen bölge göbek gölgesiymiş. Göbekteki yağların erimesi düzenli spor halinde bile 2 seneyi bulabilirmiş.
Şimdi kendimden örnek vereyim, zayıfım fakat bizdede genetik olarak göbekli bir yapımız var, aldığım kilo sadece göbeğime gider. Bu arada devamlı spor yapıyorum, son 5 aydır göbeğimde incelmeler oldu ama tam anlamıyla gitmedi, çünkü bu uzun bir süreç.
Bu arada yediklerinede dikkat etmelisin, ekmek, yağlı, çikolatalı yiyeceklerden uzak durmalısın.
Göbeğin için mekik çekmelisin hergün sayısını artır, bunun yanında günlük tempolu hatta ara ara koşu ile 30-45 dk kadar yürüyüş yapmalısın. Zamanla düzeldiğini göreceksin.

Kilo vermek işi sabır işidir. Böyle çok cabuk bir gelişme bekleyemezsin. Geçenlerde bir doktorun yazısını okudum vucutta en zor eriyen bölge göbek gölgesiymiş. Göbekteki yağların erimesi düzenli spor halinde bile 2 seneyi bulabilirmiş.
Şimdi kendimden örnek vereyim, zayıfım fakat bizdede genetik olarak göbekli bir yapımız var, aldığım kilo sadece göbeğime gider. Bu arada devamlı spor yapıyorum, son 5 aydır göbeğimde incelmeler oldu ama tam anlamıyla gitmedi, çünkü bu uzun bir süreç.
Bu arada yediklerinede dikkat etmelisin, ekmek, yağlı, çikolatalı yiyeceklerden uzak durmalısın.
Göbeğin için mekik çekmelisin hergün sayısını artır, bunun yanında günlük tempolu hatta ara ara koşu ile 30-45 dk kadar yürüyüş yapmalısın. Zamanla düzeldiğini göreceksin.
yok dediklerinizin tadını bile unuttm çikolatayı 1 yıldır ağzıma almıyorum cips kızartma tadını unuttum sürekli sebze meyve yiyorum midemde orman oluştu resmen:bbo::bbo: dediğiniz gibi benim de baba tarafındaki kadınlar çok şişman genetiğimizde var dediğiniz gibi seneye ağustosta ne durumda olacağım teknik değiştirdim artık kalkar kalkmaz 1 saat yürüyorum sonra dinlenmeden atlayabildiğim kadar ip atlıyorum sonra bir saat zumba yapıyorum inşalalh işe yararmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back
X