K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
- Konu Sahibi KEDERSİZ
-
evet canım saydığın bütün şikayetler var bende koca karını dediğine görede uzun zamandır düşmüş göbeğim ve yerini tutmuş yerine getimeye çalıştı ama gelmedi ne yapacam ben şimdi yaaa offffevet canım ben duydum gerçek..oluyomuş ..ben onu bi araştırayım bakiim iyi aklıma getirdiin sağol..Yanlız göbeğin düşmüşse eğer belirtileri şunlardır;karnın ağırır,iştahın kesilirmiş,göbeğin çevreside ağırırmış..sende böyle belirti varmı peki??
canım cevabın için teşekkür ederim dediğin gibi çok ağrı oluyor yaparken ,bir daha gidermiyim o koca karıya bilmiyorum ama göbek düşmesinden olmuyorsa bebeğim o acıya değer..... allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bir an önce bebişine kavuştursun AMİNevvet bende duydum ve yasadim sükür benim bir cocugum var ama gecen yaz tr de yasadim
ani hareket edersen cok agir kaldirirsan stressden falan olurmus diye duydum
belirti olarak benim istahim kapanmadi ama karnim cok agridi göbek deligim sertlesdi ve cikti sanki cevreside sicacikdi elimi koydugumda normal vücut isimdan fazla sicak yani
ve bende duydum göbegin düsdügü zaman bebek zor olurmus diye koca kari tedavileri derler ya annem yapti bana ac karnina yere yatirdi ve bas parmagini göbek deligime sokarak icdeki deligi arayip tuturdu sonrada parmagini cevirdi iyice SIKISDI nasil agriyo anlatamam sonrada fikliyo resmen hem görüyosun hemde hissediyosun zaten ve kendiliginden gevsemeden parmak kessinlikle ciokmyo ordan annem bana yapiyo arada aslinda bir haftaya yakin üst üste yapilmasi gerekirmis ama denk gelmiyo bazen malesef ara ara hala agrir ama sunuda söyliim öyle yaptikdan sonra annem rahatliyorum gercekdende
yalniz tavsiye edermiyim bilmiyorum cünkü kimseyi yalnis yola sokmak istemem sadece paylasmak istedim
canım cevabın için teşekkür ederim dediğin gibi çok ağrı oluyor yaparken ,bir daha gidermiyim o koca karıya bilmiyorum ama göbek düşmesinden olmuyorsa bebeğim o acıya değer..... allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese bir an önce bebişine kavuştursun AMİN
yaptığın bu uygulamayı bende yarın sabah yapacam inşallah yerine gelir ama koca karının dediğine göre biraz zor gelirmiş çünkü uzun zamandır düşmüş ....bende hep hastanelere giderdim bu karın ağrısından, mide bulantısından ama dr lar senin hiç bişeyin yok diyerek eve gönderirlerdi zaten dr lar göbek düşmesi diye bişey yok diyorlar ama var ....peki canım senin ondan sonra düştümü göbeğin bikere düştümümü hep düşüyormuş sen yine şanslıymışsında babaannen erken farketmiş mekanı cennet olsun babaanneninbenimde trafik kazası geçirdiğimde korkudan göbeğim düşmüştü.çok kötü midem bulandı.kustum.hep karnım ağrıyordu.rengim sararmıştı resmen.neyse 2 gün öle çektim.anlamadık.babanem dediki senin göbeğin düşmesin sakın.yattım yere sırt üstü babanem eliyle göbeğime bastırdı(ama göbek deliğimden içeri sokmadı parmağını yani)dedi ki göbeğin atmıyo yerinde göbeğin düşmüş dedi.hemen hacı şakir sabunları vardırya bildiğimiz kare ortası hafif oyuk bi kalıp sabunu oyuk kısmı göbek deliğime gelecek şekilde sabunun üstüne yattım nasıl hissettim göbeğim resmen hareket etti yerine geldi hani tık tık duyarız ya göbek sesini duydum anında ağrım kesildi.çok rahatlamıştım allah rehmet etsin babaneciğime......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?