Göbeği dik ama bebişi kız olan varmı ?

ebrunak

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
126
31
18
kızlar selam , başlıktanda anlaşılacağı gibi doktor hatta 3 doktor ultrasonda ve detaylıda da bakarak bebişime kız dediler bizDe gittik herşeyini pembe aldık bir heves(ne kdr pembe almıcam desemde :)) neyse şuana kadar aldığım kilo 11-12 kg fln göbeğim dik herkes erkek diyor en son sinirlerim iyice bozuldu doktora geçen hafta gittim doktor bana bebegın c.organının iki dudağını bile gösterdi 2 farklı acıdan bilemedim sizDe böyle bısey yaşayan vae mı? Artık milletin karnın dik erkek bu demesinden gına geldi bunlarla uğraşmaktan sinirlerim bozuldu kimse Konuşmasın istiyorum artık kızsa kız erkekse erkek yeterki sus :((

kızlar selam , başlıktanda anlaşılacağı gibi doktor hatta 3 doktor ultrasonda ve detaylıda da bakarak bebişime kız dediler bizDe gittik herşeyini pembe aldık bir heves(ne kdr pembe almıcam desemde :)) neyse şuana kadar aldığım kilo 11-12 kg fln göbeğim dik herkes erkek diyor en son sinirlerim iyice bozuldu doktora geçen hafta gittim doktor bana bebegın c.organının iki dudağını bile gösterdi 2 farklı acıdan bilemedim sizDe böyle bısey yaşayan vae mı? Artık milletin karnın dik erkek bu demesinden gına geldi bunlarla uğraşmaktan sinirlerim bozuldu kimse Konuşmasın istiyorum artık kızsa kız erkekse erkek yeterki sus :KK43:(
Cnm malesef çevremizdeki herkes çok bildiğini zannediyor ilk hamileligimde 12.haftadan doğuma kadar dr kesin kız dedi ki oylede oldu benimde karnim çok sivriydi çok bilen konu komşu bak göreceksin erkek bu çocuk diye az kafamı karistirmadi üstüne üstlük 7 7.5 aylıkken senin karnin düşmüş sen ayınımı bilmiyorsun doğum bugün yarın olur deyip yersiz panikte yasattilar saolsun lar.sonuc olarak 37+5 te kızım oldu.Sağlıklı dogumlar diliyorum. ..

kızlar selam , başlıktanda anlaşılacağı gibi doktor hatta 3 doktor ultrasonda ve detaylıda da bakarak bebişime kız dediler bizDe gittik herşeyini pembe aldık bir heves(ne kdr pembe almıcam desemde :)) neyse şuana kadar aldığım kilo 11-12 kg fln göbeğim dik herkes erkek diyor en son sinirlerim iyice bozuldu doktora geçen hafta gittim doktor bana bebegın c.organının iki dudağını bile gösterdi 2 farklı acıdan bilemedim sizDe böyle bısey yaşayan vae mı? Artık milletin karnın dik erkek bu demesinden gına geldi bunlarla uğraşmaktan sinirlerim bozuldu kimse Konuşmasın istiyorum artık kızsa kız erkekse erkek yeterki sus :KK43:(
Iki hamileligimde de karnim sivriydi ama kizim oldu :)

Bence bünyeyle alakali bisey takma kafana

Karnım nasıl duruyor bilmiyorum ama bebeğim hep dik onu biliyorum. Üstelik kafası midemde ayakları da aşağıda. Bebeğim kız. Duruş şekli bana çok sıkıntı veriyor hiç de değiştirmiyor sıpa hareketli ama dönüp dolaşıp aynı pozisyonu alıyor. Yani doktor kız dediyse kızdır zaten. Boşverin milleti

Benimde oyle karnim kizim olacak nasipse.
Bi arkadasta yazmis karnin dusmus sen tarihi bilmiyosun diyenlere cok guluyorum.biz bilmesek dokto biliyor ultrasonla hic tanimamis teyzeler bunlari diyor.gulup geccen hos karsila bosver.
Ilk cocugumu erken dogurdum banada aa zaten onun karni dusuktu o tarihini yanlis biliyor gibi bir suru soz duymustum bende.

Ucuncu kızım olack hepsinde karnim basket topu gibi dimdik ve sivri kalca basen yok ve hep az kilo alırım her goren aaa kesin erkek diyordu o eskidenmis artik o geleneksel engiiiin bilgiler biz yeni nesilde tutmuyor saglıklı olsun yeter ;)

Aynen bende ayni durumu yasiyorum herkez hamileligimin basindan beri erkek diyip durdu onceleri dr erkek dedi sonra kizimiz olacagini ogrendik ama birturlu cevremdekileri ikna edemedik herkez ciddi anlamda hala erkek olacagini dusunuyor bebegim 7 bucuk aylik oldu hala ruya gordum falan diyip aklimi karistirmakla birlikte aldigim kiz kiyafetlerindende suphe ettiriyolar

Benim yayvan, gören herkes kesin kız diyor ama bebişimiz erkek.
Bünyeyle alakalı böyle şeyler, sıkmayın canınızı.

Benim de kızıma hamileyken göbeğim top gibi ve sivriydi,bazı çok bilmiş kişiler çok emindiler erkek olacağına,şimdi oğluma hamileyim ve göbeğim yine aynı,yani tamamen bünye meselesi. Etrafı çok dinlememek lazım eskiden böyle imkanlar yoktu millet de kafasına göre uydurdu da uydurdu:KK45: Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Görenler erkek mi diyor yok diyorum kız. Belli olmaz diyenler bile oldu doğuma son 1 hafta kala nasıl belli olmayacaksa :)

Benım gibi cok kadın varmış yoksa bı herkes bana mı sarıyor acaba diye düşünüyordum:KK48: herkes cok biliyor ya gıcık oluyorum resmen

Back
X