Göbeğe boşalınca hamile kalınır mı

Neden dalga geçilmiş anlamadım. Tabi ki göbeğin üstündeki deriden veya göbek deliğinden hamile kalınmaz ama geri çekilme yöntemi kullanılmış ve bu güvenli bir doğum kontrol yöntemi değildir. Sonra tekrar ilişkiye devam etmek ise gebelik riskini artırır. Peçete ile silinse de penisin kanalında sperm kalır ve ikinci ilişkide onlar zevk suyu ile birlikte vajinaya boşalır. Bence daha güvenli bir korunma yöntemi kullanın. geri çekilme güvenli bir korunma yöntemi değildir.

Son düzenleme:
Dişi haydar dümen.

Ya dalga geçmeyin arkadaşlar. Ciddi söylüyorum, geri çekilme yöntemini kullanmışlar. Geri çekilme güvenli bir korunma yöntemi midir? Hem sonra sevişmeye kaldıkları yerden devam etmişler. Bu durumda gebelik riski elbette var.

Haklısın valla.ne tipler var. Spiralle, hapla hamile kalan.insanüstü kadınlar.

Haklısın valla.ne tipler var. Spiralle, hapla hamile kalan.insanüstü kadınlar.
Bunlar var tabi ama en azından istisna sayılabilecek durumlar, zira spiral ve doğum kontrol haplarının güvenilirliği ve koruma oranları yüksek. Geri çekilme yönteminin koruyuculuğu istatistiksel olarak %40, yani güvenli bir yöntem değil.

Erkek arkadaşımla koruma kullanmadan ilişkiye giridik göbeğime boşaldı ve sonradan peçeteyle silip devam ettik hamile kalınır mı

Sorun göbeğe boşalmada değil ama korunmasız ilişki hamileliğe sebep olabilir, zevk suyunda da sperm bulunur. Ama bu soruyu sorduğunuza göre korunmak nedir bilmeyecek kadar cahilsiniz. Birinin altına yatmadan önce bir zahmet korunma yöntemlerini araştırın, erkeğe bir halt olmuyor. Gelip burada acaba hamile miyim diye ağlıyorsunuz sonra

İlk cinsel ilişkimde partnerime prezervatif kullanmasını şart koşmuştum. Onun ilk ilişkisi değildi ama benim ilk ilişkimdi. O da et ete değmeli gibi saçma bir cümle dedi. Bende geri çekilmenin bir koruma yöntemi olmadığını söylemiş ve hastalıklardan da bahsetmiştim. Yaşım da o zamanlar 21'di. Evli olsak neyse ama evlilik dışı ilişkilerde özellikle hemcinslerim bilinçli olmalı. Erkek sadece zevkine bakıyor olan yine bize oluyor. O yüzden ilk cinsel ilişkimi bu konuları araştırıp da yaşamıştım. Penis, vajina birlikteliklerinde her zaman hamile kalma riski vardır. Takvime de bakıyordum riskli günlerde birliktelik yaşamıyordum. İşinizi şansa bırakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…