Nişan Gnnrkcy nin nişan fotoları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Kızlar haftasonu söz nişan hepsini bir arada yaptık. Mesafeler uzak olunca mecbur kaldık ama herşey çok güzel ve sorunsuz geçti. Dilerim sizlerde sevdiğinizle böyle mutlu günleri görürsünüz :)

çok beğendim kıyafetini
allah ayırmasın

Masallah. Sacinin sekli, kiyafetinin tarzi ve rengi hem cok sade hemde cok hos..
Yüzün de cok sevimli.. Allah ayirmasin tatlim..

GamzeLim
Masallah. Sacinin sekli, kiyafetinin tarzi ve rengi hem cok sade hemde cok hos..
Yüzün de cok sevimli.. Allah ayirmasin tatlim..

Çok sevindim yorumuna, beğenmene biliyorum çünkü- çok zevkli birisin sende :)) Aminn diyorum inşallah sen de sevdiğinle bir ömür boyu mutlu olursun

nazlihilal
Her şey cok güzel cok yakışmışsınız maşallah. darısı basımıza:)

İnşallah canım en yakın zamanda darısı başına

leylam123
allah mutlulugunuzu daim etsin masallah

Aminnn tüm sevenlerin mutluluğu daim olsun en önemlisi de bu zaten

buseh
maşallahhhhh cnm Allah mutluluğunuzu daim etsin,darısı başıma..
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum inşallah kızlar sevdiğiniz biri varsa tez zamanda size de nasip etsin Allah bu güzel günleri, sevdiğiniz biri yoksa Rabbim o kişiyi en kısa sürede karşınıza çıkarır inşallah

sweet8807
Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin...

Amin canım inşallah diyorum iyi dileklerin için de teşekkürlerimi sunuyorum

Maşallah tatlımm

Çok yakışmışsınız birbirinize.. Saçın kıyafetin makyajın çok uyumlu ve çok yerinde olmuş..Darısı bizim başımıza

Aminnnn diyorum ve çook teşekkür ediyorum ardından. Yorumlarınız beni çok mutlu ediyor. Darısı tüm sevenlerin en çok da sizin başınıza :))

çok güzelsin maşallah herşeyinle harika görünüyorsun allah tamamına erdirsin

Çok yakışmışsınız saçını kıyafetini de çok beğendim. Allah tamamına erdirsin. Mutluluğunuz daim olsun

masallah canım ıkınızde cok güzel ve sıksınız allah tamamını erdırsın mutluluklar:)

matulike
çok güzelsin maşallah herşeyinle harika görünüyorsun allah tamamına erdirsin

Teşekkür ederim kızlar çok mutlu oluyorum geç cevap yazdım kusura bakmayın .

#CHOCOLATE#
Çok yakışmışsınız saçını kıyafetini de çok beğendim. Allah tamamına erdirsin. Mutluluğunuz daim olsun
Siz de sade elbiseleri seviyorsunuz o zaman :) Çok teşekkür ederim aminnnnnnnn. Sizin de sevdiğiniz varsa en yakın zamanda Allah tamamına erdirsin inşallah

Çok teşekkür ederim inşallah 8 Eylül 2012 de dünya evine gireceğiz. İyi dilekleriniz için tekrar tekrar teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…