Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel olmuşsun canım Allah hep güldürsün diyelim. Ne güzel bi seferde ikisinide atlatmışsın. benim müstakbeller de başka şehirde ama ille tek tek olsun aman geliriz nolcak diyolardı şimdi sırada nişanımız var bakalım 8 Ekimi beklioruz Dışarda mı yaptın nişanını ? açık alan fotolarını çok severim zaten.. bayıldım. özellikle tek olduğuna
larus
maşallah çok güzelsin çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin. çok güzel olmuşsun çok beğendim sade ve şık çok yakışmış elbisen saçın makyajın:)
İnşallah canım en yakın zamanda sevdiceğinle kavuşursun diyeyim biz nişanlandık ama henüz kavuşamadıkı :))esra5353
MaşaAllah Canım, Rabbim Tamamına Erdirsin
Darısı Başıma
Çok teşekkür ederim teamcoco Allah herkese böylesine güzel bir heyecanı mutluluğu yaşamayı nasip etsin.teamcoco
Çok yakışmışsınız maşallah. Çok tatlı olmuşsun mutluluklarrr
Çok teşekkür ederim inşallah sevdiceğinizle en yakın zamanda darısı başınıza :)EsmerKralice
elbisen çok canım çok güzel olmşsn :)
birbirnizede yakışmşsnz darısı bnm başıma
İnşallah canım inşallah tüm sevenler kavuşsun birbirinetorr
Maşallahhh çok güzelll
Darısı başıma inşallah
Çok teşekkür ediyorum beğenileriniz beni çok mutlu etti. İnşallah benim de tek temennim sevenlerin sevdiğine kavuşmasıesra5353
MaşaAllah Canım Çok güzel olmuşsun
Allah Tamamına Erdirsin dileklerimi iletirken,, darısı başıma diyorum