Nişan Gnnrkcy nin nişan fotoları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Canım tebrik ederim, hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah tez vakitte :)
Daha da mutlu olun :))
Maşallah :)

Resimler ,saç modelin,makyajın,elbisen herşeyin çok güzel,çok yakışmışsınız birbirinize canım.allah mutlu mesut etsin..

Çok güzel olmuşsun canım Allah hep güldürsün diyelim. Ne güzel bi seferde ikisinide atlatmışsın. benim müstakbeller de başka şehirde ama ille tek tek olsun aman geliriz nolcak diyolardı şimdi sırada nişanımız var bakalım 8 Ekimi beklioruz Dışarda mı yaptın nişanını ? açık alan fotolarını çok severim zaten.. bayıldım. özellikle tek olduğuna

Canım çok teşekkür ederim evet nişanı dışarda yaptık kapımızın önünde :) Normalde sevmezdim böyle mahalle arasında ama eğlendim güzel oldu. Çok önceden planlanmış bir organizasyon olmadığı için çok fazla da hazırlık yapamamıştık. Önemli olan huzurlu mutlu geçmesi umarım senin için de öyle olur. Fotolar dış mekan çekimleri çok hoşuma gitti benim de iyi ki yaptırmışız diyorum. Tekrarda çok teşekkür ederim :)

arkadaşlar bu fotoğrafları kaldırmayı bir türlü beceremedim bilen biri varsa lütfen yardım edebilir mi?

maşallah çok güzelsin çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin. çok güzel olmuşsun çok beğendim sade ve şık çok yakışmış elbisen saçın makyajın:)

larus
maşallah çok güzelsin çok yakışmışsınız allah tamamına erdirsin. çok güzel olmuşsun çok beğendim sade ve şık çok yakışmış elbisen saçın makyajın:)

Çok teşekkür ederim canım, daha güzel ve mutlu günler nasip etsin Allah inşallah :)

esra5353
MaşaAllah Canım, Rabbim Tamamına Erdirsin

Darısı Başıma
İnşallah canım en yakın zamanda sevdiceğinle kavuşursun diyeyim biz nişanlandık ama henüz kavuşamadıkı :))

teamcoco
Çok yakışmışsınız maşallah. Çok tatlı olmuşsun mutluluklarrr
Çok teşekkür ederim teamcoco Allah herkese böylesine güzel bir heyecanı mutluluğu yaşamayı nasip etsin.

MaşaAllah Canım Çok güzel olmuşsun

Allah Tamamına Erdirsin dileklerimi iletirken,, darısı başıma diyorum

elbisen çok canım çok güzel olmşsn :)

birbirnizede yakışmşsnz darısı bnm başıma

EsmerKralice
elbisen çok canım çok güzel olmşsn :)

birbirnizede yakışmşsnz darısı bnm başıma
Çok teşekkür ederim inşallah sevdiceğinizle en yakın zamanda darısı başınıza :)

torr
Maşallahhh çok güzelll
Darısı başıma inşallah
İnşallah canım inşallah tüm sevenler kavuşsun birbirine

esra5353
MaşaAllah Canım Çok güzel olmuşsun

Allah Tamamına Erdirsin dileklerimi iletirken,, darısı başıma diyorum
Çok teşekkür ediyorum beğenileriniz beni çok mutlu etti. İnşallah benim de tek temennim sevenlerin sevdiğine kavuşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…