• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GNC mi daha iyi Solgar mı?

aslında hangi ürünü aldığınız önemli ama solgarın gncye göre daha farklı formülleri var ve etkili..

Coca cola ile pepsi arasındaki fark neyse bu iki firma ürünleri arasındaki farkda aynı şey karşılaştırmaya luzum yok bence...

ben ehr ikisinide kullandım yani çok bir fark göremedim ama amerikaya gittiğimde almıştım bazılarında özellikle bitkisel diye belirtiyorlar..

bence ikisi de birbirinden kötü. dengeli ve sağlıklı beslenip, üstüne de her gün spor yapan insanın ihtiyaç duymayacağı suni şeyler. metabolizmayı bu tip takviyelere alıştırmamak gerekiyor. ben doğal takviyelerden yanayım...

bence ikisi de birbirinden kötü. dengeli ve sağlıklı beslenip, üstüne de her gün spor yapan insanın ihtiyaç duymayacağı suni şeyler. metabolizmayı bu tip takviyelere alıştırmamak gerekiyor. ben doğal takviyelerden yanayım...

Topraklarımızda selenyum ve çinko eksikliği yüzünden yediklerimizde de eksiklik oluyor. Ve stresli kişiler, doğum kontrol hapları kullananlar ve şeker hastaları b vitamini almalılar.

ikisini de kullandım.

1. liste fiyatı olarak solgar daha ucuz ama gnc nin her ay sonunda gold kart indirimi olunca o süre içinde alırsan gnc daha ucuz.
2. dozaj olarak kıyas kabul etmez şekilde solgar daha üstün. bazı ürünlerde 2 katına varan aktif madde içeriyor.
3. solgar ı hakkari yükseovanın en ücra köşesinde bile bulursun. bulamazsan eczaneye söylersin depodan getirtir. gnc bayilerinin dışında satış yapmaz.
4. gnc nin bazı ürünleri sentetik olarak elde ediliyor. solgar tamamen bitkisel.
5. gnc birkaç ürün grubu satıyor. solgar tamamen bu ürünlere konsantre.

ve en önemlisi ihtiyacınız yoksa ikisini de almayın :)

Bence aşırı derecede dikkatli ve dengeli beslenmedikçe hep alamadığımız eksik şeyler olacaktır bu yüzden supplementleri gerekli buluyorum. :34:
Bayisinin güzelliğinden etkileniip GNCye takılmıştım bir süre ama artık Solgarcıyım kesinlikle farkı anlıyorsunuz

Kesinlikle Solgar kullanın kullanacaksanız Amerika'da GNC hiç kullanılan bir marka diil. Kimse kullanmıyo baya da zararlı diye biliniyo hatta Türkiye'de bu kadar çok ilgi görmesi çok şaşırtıcı. En iyi AVM'lerde mağazaları var. Amerika'da bir tane bile yok doğru düzgün alışveriş merkezlerinde.

kızlar vitamin ürünlerinden gnc mi daha iyi solgar mı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Canım ben GNC kullanıyorum ve eskiden profesyonel anlamda spor da yapıyordum. Çevremde bulunan insanların da tavsiyesi bu yöndeydi... :nazar:

kızlar ben bi arkadaşın vasıtasıyla forever living ile tanıştım vitamin omega probolis ve kremlerini aldım ne gnc nede solgarla ölçüşemez bile içinde saf %96.2 aloe vera var ve paranızın karşılığını fazlasıyla alıosunuz isterseniz arkadaşın mailini verebilirim bilgi alın kendinizde araştırın

gnc nin bazı vitaminlerinin sentetik yani yapay olduğunu duydum

Tamamen Doğal Ve bitkisel ÜRÜN FOREVER LIVING arkadaşlar tavsiyemdir,

Son düzenleyen: Moderatör:
Kalite ve güvenirlik derken neleri baz alıyorsunuz?
Türkiye'de bakanlıktan onay almış tüm ürünlerin üretim yerleri inceleniyor ve ürünler test ediliyor. Yalnızca görüntüsü şık diye kaliteli olarak algılamayın. İki firmanın ürünlerine hem hammadde hem de üretim olarak bin basacak bir sürü yerli firma var. Bu firmaların reklam bütçesi çok büyük olduğu için herkes onlara yöneliyor ama inananın daha uygun fiyatlara çok daha iyi takviye edici ürünler alabilirsiniz.

Back