• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GNC mi daha iyi Solgar mı?

karsu_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
13
0
86
Ankara
kızlar vitamin ürünlerinden gnc mi daha iyi solgar mı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

ben gnc ürünlerinide kullandım solgarın urunlerinide ama bazı farklar var ama ben gnc tavsiye ederim yinede genel anlamda cok fazla bir fark yok tamamen alışkanlıkla alakalı :)

solgarkesinlikle daha iyi ve kaliteli aldığı ödülleri var tamemen doğal yapıyolarmış

kızlar vitamin ürünlerinden gnc mi daha iyi solgar mı bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Mutlaka bu ikisinden biri derseniz tabi ki Solgar.GNC genel olarak bir satis firmasi zaten,baska urunleride satiyorlar ama Solgar uretici ve bence de en azindan hijyen kalite anlaminda son derece guvenilir,ama etkiye birsey diyemem,bence vitaminler meyvelerden sebzelerden yiyeceklerden alinmali diyecegim ama artik hormonsuz hicbir yok maalesef.

gnc nin bazı vitaminlerinin sentetik yani yapay olduğunu duydum tercihim solgar olmuştur hep... ama gnc nin çok iyi ürünleri var tabiki

Solgarın da GNC nin de bazı kilit ürünleri var ki, daha iyisini başka firmada bulamazsınız...

YAni konulara göre ikisi de muhteşemdir..

gnc kullanmadım,solgar ın selenyumunu kullandım bi ara...ikisi arasında karşılaştırma yapabileceğim tek şey fiyatları...solgar daha ucuz gnc daha pahalı..

Her kan grubunun kimyasal yapısı sebebiyle farklı vitamin ve mineral ihtiyaçları vardır.. Bu konuda küçük bilgiler paylaşmak istedim..Kan grubunuza göre beslenme düzeninizi yeniden gözden geçirmek isterseniz
Kan Grubu Diyeti --- KanGrubu.com --- adresini inceleyebilirsiniz

İlk insanların kan gruplarının O olduğu bilinmektedir. Genel olarak et yiyen grup olarak bilinirler. 0 kan grubundakiler için vitamin ve mineral takviyesi büyük önem taşımaktadır. 0 kan grubundakilere uygun yiyeceklerde C vitamini bol miktarda bulunur. Bu grubun öncelikle B vitaminlerine, sonrasında K vitamini ve kalsiyuma ağırlık vermesi gerekmektedir.

A kan grubuna sahip bireyler genetik olarak bitki yiyenlerdir. İlk vejeteryanlar olarak bilinirler. A grubuna dahil olanlar olanakları elverdiğince doğal besinlerle beslenmelidirler. Bu gruba dahil olanların bağışıklık sistemleri son derece duyarlıdır. Üstelik kalp hastalıkları, kanser ve diyabet gibi sorunlar kapıda bekler. Bu gruba dahil olan kişiler bağışıklık sistemlerini güçlendirmek, kardiyovasküler hastalıklara karşı yatkınlıklarını azaltmak için demir, B12 vitamini, C vitamini, folik asit ve E vitamini almaları gerekir.

B kan grubu daha az rastlanan bir kan grubudur. B grubu her şeyi yiyen gruptur.Bu grup için hazırlanan preparatlar tüm vitamin ve minarelleri, ayrıca şifalı bitkileri (brokoli, karnabahar, maydanoz) içermektedir. B grubundan olan insanların beyin faaliyetlerini, sindirim sistemlerini düzenleyen ve bağışıklık sistemlerini güçlendirmelidirler.

A ve B kan gruplarının karışımıyla meydana gelir. AB grubunun, A ve B gruplarının özelliklerini taşıması ilginç bir durum yaratmaktadır. Bu gruba mensup kişilerin mide asidi yeterli değildir. Bağışıklık sistemini güçlendirmek, kardiyo vasküler ve kanserojen hastalıkları önlemek için bu grup antioksidan almalı, çeşitli bitkilerden (yeşil çay, sarımsak, brokoli, karnabahar, kereviz) yararlanmalıdır.

Bu bilgiler doğrultusunda kan grubunuza göre vitamin kullanmak isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.... Bu arada eşim doktor ve hastalarında da kan grubu vitaminlerini kullanıyor.Aldığı geri dönüşler çok güzel...

her yerde söylüyorum belki faydasını gören olur diye. 2 aylık oğlum var, süt yapması için GNC nin ürününü kullanıyorum acayip memnunum. o yüzden benim için 1 numara GNC:)))

solgarın hafıza güçlendirmek için olan vitaminini kullananlar memnun kaldı mı ?
sanırım Ginkgo Biloba olarak geçiyor.. bu tip bir vitamini kullanmak zararlı olabilir mi acaba ya tavsiye eder misiniz?

solgarın hafıza güçlendirmek için olan vitaminini kullananlar memnun kaldı mı ?
sanırım Ginkgo Biloba olarak geçiyor.. bu tip bir vitamini kullanmak zararlı olabilir mi acaba ya tavsiye eder misiniz?

Merhaba, ginkgo biloba'nın kanı inceltici, sulandırıcı özelliği var, bu yüzden aspirin ve e vitamini ile birlikte kullanmayın, birlikte kullandığınızda kanama sorunu ile karşılaşabilirsiniz.

ben gnc nin saçlar için olan vitamini kulandım fakat hiç faydasını görmedm aynı dökülme devam ettiiii zaten eczanye söylediğimded keşke almasaydın dedi tabi çoktan almıştım :):):

ben kesinlikle vitamin power i tavsiye ediyorum.güvenilir bir ürün.fiyat olarakta uygun.ben çok memnun kaldım.

ben de balık yağı konusunda hangisini alacağıma karar veremiyorum. çünkü balık yağlarının alındığı balıklar çok önemliymiş. yani derin su balığı olacakmış bir de balıklar kirlilikten çok etkilendiği için pisliği bünyesinde toplamış olan balıklar da sağlığa zararlı tabii. bu konuda solgar mı gnc mi daha iyidir karar veremedim.. fikriniz var mı?? bu arada balık yağının yediden yetmişe herkes tarafından kullanılması gerektiğini bütün doktorlar bas bas bağırıyor aklınızda olsun kızlar:)

Back