gmzgmz86 Meme Estetiği Ameliyatı

gmzgmz86

Ne Kadar Şükretsem Az..
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
268
0
Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrr,
Vallahi hep bu günü bekledim. Ve sonunda oldu şükürler olsun..
İnternetim yoktu ne yazık ki o yüzden gün gün yazamadım durumumu ancak şimdi yazacağım:KK64:
03 Eylül 2011 Cumartesi günü sabah erkenden uyandım. Heyecan falan yoktu ilk etapta Çamlıca Alman Hastanesinin yolunu tuttuk.
Hemen odama alındım ve kan alındı tetkikler için.
Sonrasında sevgili doktorum Hasan Fındık geldi ve hem göğüs hem burun için çizimler yapıldı.
sanıyorum 10:30 gibi hemşireler almak için geldiler. Bir sakinleştirici yaptılar veee doğruu ameliyata :) Tam 4 saat süren başarılı bir operasyon geçirdim.
Çıktığımda odama gelmiş sedyeden yatağa alınmaya çalışıyordum.
Aman tanrım böyle bir acı olamaz!!
Yatağa alındım nasıl titriyorum anestezi nedeniyle ama anlatamam..
Sanırım 2 ameliyat aynı anda olduğu için böyle oldu..
Hemen memelerime dokundum.. :))
Canım doktorum başımda duruyordu ve bilgi veriyordu. Hayal meyal hatırlıyorum tabi ki :)
Kas altı, meme altı kesisi, 300 cc, high profile, yuvarlak-pütürlü ve mentor marka silikonlarımı yerleştiğini anlatıyordu.. Bir ''ohhhh'' çektimki sormayın :)))) 300 cc diye başının etini yemiştim çünkü..
Burnum içinde ilk ameliyatta bütün kıkırdaklar alındığı için kaburgamdan kemik alınarak 3 ayrı bölgeye konulduğunu söylüyordu..
İlk gün tam 2 kere tamamen kan kustum.. Allahım korkunçtu..
Veeeee ilk gün ziyaretime gelen Arzum77 canım arkadaşım desteğini hiç esirgemedi..
Kadınlar kulübü bana zaten süper bir arkadaş kazandırmıştı. Arzumcum 2.oldu :))
İlk gün böyle geçti kızlar.. Asla kalkıp yürütemediler beni.. Kalktığım an direkt kusuyordum. Sürekli ağrı kesici yapılmasını istiyordum ve öyle de oldu.. Genellikle uyudum hep..
2.gün oldu doktorum geldi o mükemmel enerjisiyle bir moral verdi ve hastaneden çıkış işlemleri gerçekleşti.
Eve gelene kadar perişan oldum resmen. Araba sallandıkça içimden bişeyler gitti :KK43:
Birde sürekli memelerimi tutuyordum sanki düşecekler gibi.. Gören sapık sanmıştır :))
Doktorum bana çık gez dedi sürekli ama ben ne yazık ki yapamadım çünkü çok ağrım vardı..
1.muayenem oldukça başarılı geçti. Göğüslerimi gördüğümde hissettiğim mutluluğu anlatamam sizlere..
Ah birde o korse sütyen olmasaaa :))
1.haftanın sonunda 2.muayenem için doktoruma gittiğimde burnumdan alçıyı çıkardı minik bantlar koydu ve ''hadi kalk bakalım önce burnuna bak'' dedi. Kızlar benim ilk ameliyatım çok başarısızdı yamuk bir burnum vardı.
Kalktım ayağa aynaya yaklaşmaya korkuyorum resmen. Ve bir baktım ben şooookkk :)) Allahımmmmmm fındık kadar bir burunnnn ağlamamak için kendimi zor tuttum. Odadaki herkes doktorum dahil inanılmaz duygulandı..
Ve sırada memişler vardı :)) Korse çıktı alğım sporcu sütyeni giydirildi.
Amannn tanrımmm bunlarda ne böyleeeeeee artık memeliyim diye diye bir hal oldum..:KK19:
Kızlar bende sizler gibi bu günü çok bekleyenlerdenim..
Ve sonunda çok şükür herşey çok yolunda..
Bugün 9.günüm.. Çarşamba günü memişlerden dikişler alınacak..
Şimdiden süper göğüslerim oldu..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
Sorusu olan olursa memnuniyetle her zaman yardımcı olabilirim.
Bu yolda bana sonuna kadar destek veren Dr.Hasan Fındık ve ekibine,aileme ve yanımda bulunan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler..

Sevgiler,
:KK69:

geçmiş olsun gmzgmz86 :nazar:
yazdıklarını okurken çok duygulandım. kusmana ne sebep oldu? bu biraz ürkütücü geldi. :26:
ben de araştırma, bir yol bulup bu sürece girme aşamasındayım. çok korkuyorum. hem ağrı, hem de başka şeylerden.
göğüs ölçün neydi eskiden? eski ve yeni fotolarını koydun mu albümüne? ben de hasan fındık düşünüyorum. fotolarını görebilir miyim, beni ekler misin?

Canım benimmm... :KK16::KK16: Çok çok geçmişler olsunn..:KK71::KK71: Valla merak ediyordum bende ne oldu bu kıza,niye buraya ugrayıp yazmıyor diye.Bende bu hafta içi ayarlayıp kontrole gidecegim,gittigim zaman seni soracaktım nasıl arkadaşımız,durum nedir diye..İyi oldu yazmışsın uzun uzun.Canım atlattın işte,herşey geçti bitti.BUndan sonrasıda inşallah sorunsuz güzel bir şekilde gelişir.Çok sevindim iyi olmana,burnunu ve memişlerini çok merak ediyorum çarşamba günümü gideceksin sen kontrole?Eger çarşamba günü gideceksen ayarlayalımda aynı saatlere alalım randevuyu,görüşürüz orada inşallah.Özelden telefon numaramı yazıyorum canım,arar konuşuruz ok.Kendine çok iyi bak canım,öpüyorum kocaman :KK54:

geçmiş olsun gmzgmz86 :nazar:
yazdıklarını okurken çok duygulandım. kusmana ne sebep oldu? bu biraz ürkütücü geldi. :26:
ben de araştırma, bir yol bulup bu sürece girme aşamasındayım. çok korkuyorum. hem ağrı, hem de başka şeylerden.
göğüs ölçün neydi eskiden? eski ve yeni fotolarını koydun mu albümüne? ben de hasan fındık düşünüyorum. fotolarını görebilir miyim, beni ekler misin?

canım çok teşekkürler..
kusmam bizide ilk etapta çok korkuttu. hemen doktorumu aradık. ancak anestezi nedeni ile kusma olduğunu ve sindirilmiş kan olduğu için hiç tedirgin olmamamız gerektiğini söyledi. bazı insanlar kusarak bazılarıda tuvalet ihtiyacı esnasında atarmış vücuttan.. ben şanssız kısımdayım :)
eskiden 70 bile değildi :) sırtım geniştir benim o yüzden ölçüldüğünde 80e yakın çıkıyordu ama sırttan memeden değil..
hiç yok derken şimdi çok şükür hiç sütyen bile takmasam olur :)
hiç korkma kararını ver.. en fazla 1 hafta zor geçiyor ancak sonrasında rahatlıyorsun..
bana ilk günlerimde silikon taktıran tüm arkadaşlarım ''geçecek sonrasında bütün acıları unutacaksın'' diyorlardı ben '' hayırrrrrr,pişmanım çok pişmanım'' diyordum :) ama bak geçti azcık kaldı.. yarın dikişlerim alınacak Allahın izniyle..
fotolarımı henüz yüklemedim ama en kısa sürede memnuniyetle yükleyeceğim.
Bir kere Hasan Fındığa ameliyat olmayı düşündüysen zaten ameliyatını o yapacak demektir. :)
emin ol daha iyisi yok denecek kadar azdır..
umarım en kısa sürede herşey istediğin gibi olur.. :)

Canım benimmm... :KK16::KK16: Çok çok geçmişler olsunn..:KK71::KK71: Valla merak ediyordum bende ne oldu bu kıza,niye buraya ugrayıp yazmıyor diye.Bende bu hafta içi ayarlayıp kontrole gidecegim,gittigim zaman seni soracaktım nasıl arkadaşımız,durum nedir diye..İyi oldu yazmışsın uzun uzun.Canım atlattın işte,herşey geçti bitti.BUndan sonrasıda inşallah sorunsuz güzel bir şekilde gelişir.Çok sevindim iyi olmana,burnunu ve memişlerini çok merak ediyorum çarşamba günümü gideceksin sen kontrole?Eger çarşamba günü gideceksen ayarlayalımda aynı saatlere alalım randevuyu,görüşürüz orada inşallah.Özelden telefon numaramı yazıyorum canım,arar konuşuruz ok.Kendine çok iyi bak canım,öpüyorum kocaman :KK54:

canım canım canımmmm evde herkes senden bahsediyor ne vefalı bir kızmış diye anlatıyor ablam herkese:KK19:
ablam bayılmış senin memişlere bayılmış anlata anlata bitiremedi silikon olduğu belli bile değil süper süper diye:nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah hayatım çok şükür zorlu süreci atlattım birde dikişlerim alınsa birde yeni yeni sütyenciklerimi giyebilecek kıvama gelsemm :))))
istekler sürekli artıyor sürekli..
canım yarın gidiyorum. şimdi arayıp randevu alcam. sanada sms attım biraz önce.. sattide birazdan bildiririm hayatım..
öptüüümmm çoookkkkkkkkkk:KK69::KK66::KK54:

canım canım canımmmm evde herkes senden bahsediyor ne vefalı bir kızmış diye anlatıyor ablam herkese:KK19:
ablam bayılmış senin memişlere bayılmış anlata anlata bitiremedi silikon olduğu belli bile değil süper süper diye:nazar::nazar::nazar::nazar:
inşallah hayatım çok şükür zorlu süreci atlattım birde dikişlerim alınsa birde yeni yeni sütyenciklerimi giyebilecek kıvama gelsemm :))))
istekler sürekli artıyor sürekli..
canım yarın gidiyorum. şimdi arayıp randevu alcam. sanada sms attım biraz önce.. sattide birazdan bildiririm hayatım..
öptüüümmm çoookkkkkkkkkk:KK69::KK66::KK54:

Canım yaa.. iyi olmana çok sevindim,dikişlerin alınsın dahada bir rahatlayacaksın inşallah.Ablanı çok öpüyorum,memişlerimi begenmesine çok sevindim :KK17: Selam söyle benden ona.Sms in geldi ama saati yazmamışsın,onuda bildir banaki ona göre randevu aliyim bende.bende seni çok öpüyorum canım,kendine iyi bak,görüşürüz inşallah :KK34:

canım çok teşekkürler..
kusmam bizide ilk etapta çok korkuttu. hemen doktorumu aradık. ancak anestezi nedeni ile kusma olduğunu ve sindirilmiş kan olduğu için hiç tedirgin olmamamız gerektiğini söyledi. bazı insanlar kusarak bazılarıda tuvalet ihtiyacı esnasında atarmış vücuttan.. ben şanssız kısımdayım :)
eskiden 70 bile değildi :) sırtım geniştir benim o yüzden ölçüldüğünde 80e yakın çıkıyordu ama sırttan memeden değil..
hiç yok derken şimdi çok şükür hiç sütyen bile takmasam olur :)
hiç korkma kararını ver.. en fazla 1 hafta zor geçiyor ancak sonrasında rahatlıyorsun..
bana ilk günlerimde silikon taktıran tüm arkadaşlarım ''geçecek sonrasında bütün acıları unutacaksın'' diyorlardı ben '' hayırrrrrr,pişmanım çok pişmanım'' diyordum :) ama bak geçti azcık kaldı.. yarın dikişlerim alınacak Allahın izniyle..
fotolarımı henüz yüklemedim ama en kısa sürede memnuniyetle yükleyeceğim.
Bir kere Hasan Fındığa ameliyat olmayı düşündüysen zaten ameliyatını o yapacak demektir. :)
emin ol daha iyisi yok denecek kadar azdır..
umarım en kısa sürede herşey istediğin gibi olur.. :)

ne mutlu sana. geride kaldı sıkıntının çoğu, maşallah. :nazar:
ben de senin gibi düşünüyorum dr kararı konusunda. işte halden anlayan da senin gibi ayrıntılı yazıyor. inşallah en kısa zamanda ben de bu mutluluğu tadar ve birilerine yorumlarımla merhem olurum.

En Büyük KK

canım cok geçmiş olsun..sağlıkla sende cıkmışsın darısı olacakların başına olsun yeni cicişlerinde hayırlı olsun:nazar:

ne mutlu sana. geride kaldı sıkıntının çoğu, maşallah. :nazar:
ben de senin gibi düşünüyorum dr kararı konusunda. işte halden anlayan da senin gibi ayrıntılı yazıyor. inşallah en kısa zamanda ben de bu mutluluğu tadar ve birilerine yorumlarımla merhem olurum.

En Büyük KK

her zaman aklına takılan bir konu olursa memnuniyetle yardımcı olmak isterim.. :)

canım cok geçmiş olsun..sağlıkla sende cıkmışsın darısı olacakların başına olsun yeni cicişlerinde hayırlı olsun:nazar:

canım çok teşekkür ederim.. çok şükür bende atlattım..
darısı tüm isteyenlerin başına en acilinden :)

canım çok geçmiş olsun :)) iyi günlerde kullan izmirliyim bende ama antalyada yaşıyorum..haftaya gelicem arzum sen v.s izmirden arkdaşlarla tanışmak isterim gerçekten burdan o kadar takip ediyorum ki herşeyi gerçek hayattada görüşmek isterim..vatana millete hayırlı olsun tekrar :KK70:

canım çok geçmiş olsun :)) iyi günlerde kullan izmirliyim bende ama antalyada yaşıyorum..haftaya gelicem arzum sen v.s izmirden arkdaşlarla tanışmak isterim gerçekten burdan o kadar takip ediyorum ki herşeyi gerçek hayattada görüşmek isterim..vatana millete hayırlı olsun tekrar :KK70:

teşekkür ederim canım..
tabi ki seve seve.. :)) sende de var mı operasyon falan?

X