• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gmzgmz86 Burun Estetiği Ameliyatı

gmzgmz86

Ne Kadar Şükretsem Az..
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
268
0
96
İstanbul
Arkadaşlarım Merhaba,

17 ay önce ilk burun ameliyatımı oldum. Doktorum İbrahim Aşkardı. Ancak burnum istediğim gibi olmadı. Profilden gayet başarılıydı fotoğraflardanda görebilirsiniz ancak önden yamuktu. Düzeltmek için tekrar para istedi. Kısaca başarısız bir operasyon sonucu mecburen 2.ameliyatı olmam gerekiyordu.
Bir arkadaşım sayesinde Dr. Hasan Fındık ile tanıştım. 03 Eylül 2011de 2.ameliyatımı oldum. bugün 11.günüm.. Ameliyatım uzun sürdü çünkü ilk ameliyatımda burun içinde bulunan tüm kıkırdaklar alındığı için kaburgamdan kemik alındı ve 3 bölgeye yerleştirildi. Birde göğüs ameliyatı da olduğu için 4 saat kadar anestezi altında kaldım.
Ameliyat sonrası sürece alışık olduğum için beni çok zorlamadı. :) 3.gün tamponlarım alındı.
1.haftada ise alçım alındı ve minik bantlarla destek verildi. Doktorum o kadar dünya tatlısı bir beyefendi ki her aşamada inanılmaz moral oldu..
Bantları yapıştırdıktan sonra ''haydi kalk bakalım bak burnuna'' dediğinde inanılmaz büyük bir korkuyla ayna karşısına geçtim. Ve baktım ki sonuç çok başarılı..
Yamukluğun düzelmesi benim için büyük bir mucizeydi..
Şuan da uygulanan işlemler; kavisli olan burnum daha düz hale getirildi,kanatlar daha içeri alındı ve küçültüldü,burun ucunda toplanan et alınarak daha küçük bir buruna kavuşturdu beni..
bugün 3.muayene günüm.. ve Allahın izniyle bantlar alınacak tam olarak görüntüyü bugün göreceğim..
yazma amacım sorusu olan herkese başımdan 2 ameliyat geçtiği için memnuniyetle yardımcı olmaktır.

Sevgiler,

Geçmiş olsun. İstediğin burna kavuşmuş olman çok güzel. İlk doktorunun revizyon için para istemesi çok enteresan. ama önemli değil bence. Zaten para almasa bile 1 kere hayal kırıklığı yaratmış bir doktora 2. ameliyatı olmak cesaret ister.

Canım çok geçmiş olsun..bende ameliyat olmak istiyorum ama bu olumsuz şeyler beni korkutuyor. tamam her kezde aynı şey olacak diye bir kural yok ama tedirgin oluyorum. senin ilk doktoruna tavsiye üzerinemi gitmiştin..?? Özelde mi ameliyat olmuştun devlette' mi..?? çok soru sordum kusura bakma..

Geçmiş olsun. İstediğin burna kavuşmuş olman çok güzel. İlk doktorunun revizyon için para istemesi çok enteresan. ama önemli değil bence. Zaten para almasa bile 1 kere hayal kırıklığı yaratmış bir doktora 2. ameliyatı olmak cesaret ister.

beni büyük hayal kırıklığına uğrattı..
neyse ki imdi herşey yolunda çok şükür..

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım çok geçmiş olsun..bende ameliyat olmak istiyorum ama bu olumsuz şeyler beni korkutuyor. tamam her kezde aynı şey olacak diye bir kural yok ama tedirgin oluyorum. senin ilk doktoruna tavsiye üzerinemi gitmiştin..?? Özelde mi ameliyat olmuştun devlette' mi..?? çok soru sordum kusura bakma..

ilk doktor tanıdığımız bir doktordu.. annem,teyzem ve ablama da operasyonlar yapmıştı..
özelde olmuştum..
nedendir bilemiyorum ama ben bu durumlarda adı duyulan hastaneleri tercih ediyorum.
devlet hastaneleri bana biraz sıkıntılı geliyor..

canım ilk ameliyatında ameliyattan sonra burnun ne kadr küçüldü, ilk günlere göre bariz fark oldumu, bide sen ilk ameliyatında dr unua doğal olsun dediysen az küçültmüştür bendede öyle oldu hala bekliyorum şiler inince küçülür diye

bende ameliyat olucam ama sürekli kafam karışıyor adı duyulmış doktorların bile hataları oluyor. zor bi seçim aslında.ve böle sorunu ameliyatlar okuyunca iice kafam karışıyor. bu senin profildeki ilk ameliyattaki burnunmu??albümü göremiorum bi sorun varda

canım ilk ameliyatında ameliyattan sonra burnun ne kadr küçüldü, ilk günlere göre bariz fark oldumu, bide sen ilk ameliyatında dr unua doğal olsun dediysen az küçültmüştür bendede öyle oldu hala bekliyorum şiler inince küçülür diye

burnum baya küçüldü tabi ilk ameliyattan sonra.. farkedilir bir şekilde..
ben doğal burun sevmem açıkcası o yüzdende ne istediysem onu söyledim.
ancak doktor ameliyat esnasında hastasının isteğini gerçekleştirirken birde yakışıyor mu diye bakar ve fazlalık gördüğü yerleri alır,düzeltir..
bende öyle olmadığı için kanatlar çok açık kaldı..
neyse ki şimdiki ameliyatım başarılı çok şükür..

bende ameliyat olucam ama sürekli kafam karışıyor adı duyulmış doktorların bile hataları oluyor. zor bi seçim aslında.ve böle sorunu ameliyatlar okuyunca iice kafam karışıyor. bu senin profildeki ilk ameliyattaki burnunmu??albümü göremiorum bi sorun varda

ben ilk ameliyatımda tanıdığımız doktor ve prof diye hiç araştırma yapmadım.
ama büyük hata yaptığımı gördüm.
2.ameliyatımda 3 doktora gittim ve beni en ikna edene ameliyat oldum.
çok fazla doktora gidersen kafan daha da çok karışacaktır.
zor bir süreç.. umarım en kısa sürede atlatırsın..
profilimdeki ilk burnum evet..

slm cnm burnun ilk ameliyatndan sonra ne kadar zamanda tam seklini aldı? Benimde 45 günlük oldu hafif bi kemer var gibi gecici bi durum mu yoksa tekrar mı ameliyat olmam gerekecek simdiden tskler

Bende yakinda hasan findik'a burun ameliyatimi olucam. cok merak ediyorum, isteklerini iyi dinliyomu. Ben yurtdisindan ona gidicegim icin hic gorusme sansim daha olmadi, ve kkda hasan findik hakkinda cok az yazi var.. Birde bir resmini gorebilirmiyim, asiri merak ettim dogrusu.. Simdiye kadar hic hasan findigin yaptigi bir buruna rastlamadim. cok sevinirim.. Birde keyfini cikart guzel burnusunun.

tatlım bende hasan fındığa ameliyat olmayı düşünüyorum nedense çok sempatik geliyo bana. muayene olmak istiyorum ama ücret alıyomu görüşme için? bide sen kaça oldun ameliyatını?

teşekkür ederim tatlım

gecmis olsunnn gülee gülee kulllan cok sevındım:))
bende hasan fındıgı dusunuyorum.. ama resim hic goremıorumm..yeni uyeyım dıee olmuoo sanırım ama cok mrk edıorum:(
cok ısındım cok sıcak geldıı hasan fındık bana ama bakalım gorusucem..
ıstedıgın hayalındekı burna kavustun degılmıı??
morluk sıslık cok yasadınmııı
kemıgın kırılmısmıydııı

Arkadaşlarım Merhaba,

17 ay önce ilk burun ameliyatımı oldum. Doktorum İbrahim Aşkardı. Ancak burnum istediğim gibi olmadı. Profilden gayet başarılıydı fotoğraflardanda görebilirsiniz ancak önden yamuktu. Düzeltmek için tekrar para istedi. Kısaca başarısız bir operasyon sonucu mecburen 2.ameliyatı olmam gerekiyordu.
Bir arkadaşım sayesinde Dr. Hasan Fındık ile tanıştım. 03 Eylül 2011de 2.ameliyatımı oldum. bugün 11.günüm.. Ameliyatım uzun sürdü çünkü ilk ameliyatımda burun içinde bulunan tüm kıkırdaklar alındığı için kaburgamdan kemik alındı ve 3 bölgeye yerleştirildi. Birde göğüs ameliyatı da olduğu için 4 saat kadar anestezi altında kaldım.
Ameliyat sonrası sürece alışık olduğum için beni çok zorlamadı. :) 3.gün tamponlarım alındı.
1.haftada ise alçım alındı ve minik bantlarla destek verildi. Doktorum o kadar dünya tatlısı bir beyefendi ki her aşamada inanılmaz moral oldu..
Bantları yapıştırdıktan sonra ''haydi kalk bakalım bak burnuna'' dediğinde inanılmaz büyük bir korkuyla ayna karşısına geçtim. Ve baktım ki sonuç çok başarılı..
Şuan da uygulanan işlemler; kavisli olan burnum daha düz hale getirildi,kanatlar daha içeri alındı ve küçültüldü,burun ucunda toplanan et alınarak daha küçük bir buruna kavuşturdu beni..
bugün 3.muayene günüm.. ve Allahın izniyle bantlar alınacak tam olarak görüntüyü bugün göreceğim..
yazma amacım sorusu olan herkese başımdan 2 ameliyat geçtiği için memnuniyetle yardımcı olmaktır.

Sevgiler,

fotoğrafın yok sayfanda:/

Arkadaşlarım Merhaba,

Sevgiler,
fotoğrafını göremez miyizzz :/

Back