• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gmrk Mstearl-Muayene Memuru yardm ltfen

Eşiniz sizin ssk lı işinizden dolayı asaleti tasdik olduktan sonra tayin isteyebilir yani devlet kurumlarında böyle birşey olabiliyor ama her kurumunda farklı şartları olabiliyor tayin durumunda.Gümrük müsteşarlığının sitesinden belki daha fazla bilgi alabilirsiniz yada arayın ve durumunuzu anlatın bilgi vericeklerdiryerimseniben.Bu arada hayırlı olsun...

Eşiniz sizin ssk lı işinizden dolayı asaleti tasdik olduktan sonra tayin isteyebilir yani devlet kurumlarında böyle birşey olabiliyor ama her kurumunda farklı şartları olabiliyor tayin durumunda.Gümrük müsteşarlığının sitesinden belki daha fazla bilgi alabilirsiniz yada arayın ve durumunuzu anlatın bilgi vericeklerdiryerimseniben.Bu arada hayırlı olsun...

hayır mı değil mi bilemeyeceğim canım ya :gitme: umarım sonu hayırlı olur araştırıyorum ama galiba ssk lı eş sebebiyle tayin yok :gitme:

hayır mı değil mi bilemeyeceğim canım ya :gitme: umarım sonu hayırlı olur araştırıyorum ama galiba ssk lı eş sebebiyle tayin yok :gitme:

Canım sen iyice araştır istersen hemen umutsuzluğa kapılma.Ayrıca gümrük iyi bir kurum herkes atanmak için can atıyor inşallah hayırlı olur:1hug:..

Canım sen iyice araştır istersen hemen umutsuzluğa kapılma.Ayrıca gümrük iyi bir kurum herkes atanmak için can atıyor inşallah hayırlı olur:1hug:..

sağol canım desteğin için g.müşteşarlığının yönetmeliğini açtım 217 sayılı memur eş diyor :gitme: nişanlım için iyi bir fırsat olabilir belki ama bende bir umutsuzluğa düştüm

benim bildiğim gümrükte tayin işi askeriye gibi oluyor. yani nişanlın belli yerlerde belli sürelerle görev almak zorunda. yoksa kimse gitmez şırnak'a herkes kaçar. gümrükte böyle bi şey olamaz. sanırım asaleti onaylana kadar (20 ay) bi de artı 2 yıl gittiği yerde kalacak. oradan sonra başka yere tayini çıkar. 1. bölge (istanbul, bursa vs) 8 yıl mesela zorunlu görev yeri, ikinci 6 yıl falan. yani ömrünüz taşınmakla geçecek biraz. bana kalırsa güzel bi şey. bi sürü yer göreceksin. gümrük iyi kurumdur bu arada. kara kapıları hariç zevkli bi iş olduğu bile söylenebilir. bi de memur eş demişsin onu bilmiyordum ben. ben şöyle biliyorum. ben öğretmenimi eşim gümrükçü. ben ona bağlıyım. o bana değil. onun tayin önceliği var. askeriye gibi yani.

Back