gmail hesabi

ecemmm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
153
48
28
34
Arkadaslar baska bir bilgisayardan girdigimiz gmail hesabimizdan cikis yapmazsak o bilgisayarda girilen siteler telefonumuzun gecmisinde gorunur mu? Var mi boyle bir şey yaşayan?

evet ortak google hesabı gibi bişi oluyo o sizin chrome kullandığınız ve oturum açtığınız her bilgisayarda gözükür.

Evet görünür.

evet ortak google hesabı gibi bişi oluyo o sizin chrome kullandığınız ve oturum açtığınız her bilgisayarda gözükür.
Ama telefonun gecmisinde gorunuyor normal mi ? Bilgisayardan birtakim sitelere bakiliyor ve telefonda cikiyor bu siteler?

evet normal, benim de öyle. hatta iş bilgisayarımda da görünüyor.

Şoyle bir durum var arkadaslar. Nisanlimin telefonuna bakayim dedim chromu acar acmaz uygunzu videolar cikti karsima. Chrome gecmisine baktigimdada nerdeyse her gun o tarz videolar izlenmis gorunuyor. Nisanlim kesinlikle kabuletmiyor kendisinin izledigini. Mail hesabim baska bir yerde acik kalmis olabilir diyor.

Evet görünür Gittiği yerleri bile tek tek haritada görebiliyosun

Nişanlın izlemiş

Baskalarinin girdigi siteler gorunuyor ama gecmiste. Acaba mail adresinin acik kaldigi bilgisayardan baskalari giriyorda mi gorunuyor bilemedim

Başka bir cihazda google hesabı açık kalmışsa o bilgisayarda ne aratıldıysa görünür. Aynı şekilde de sizin aramalar diğer bilgisayardan görünür. Ama bağlantıyı kesme ayarları var ve bildiğim kadarıyla geçmişe baktığın zaman ufak bir şekilde mobil ya da bilgisayar diye belirtiyor. Bende öyle olmuştu yani. Bilgisayarımda açıktı, telefondan girilen yerleri gördüm ama başka cihazdan olduğuna dair bir işaret vardı.

Mesela internet kafede bir bilgisayrdan mail adresine girip cikis yapmadan ayrilsa, o bilgisayardan baskalarinin baktigi seyler kendi telefonunda cikarmi?

Mesela internet kafede bir bilgisayrdan mail adresine girip cikis yapmadan ayrilsa, o bilgisayardan baskalarinin baktigi seyler kendi telefonunda cikarmi?
evet çıkar bir maili açtığınızda sağ alt tarafta en son hesa etkinliği yazar oraya tıklayın yeni bir pencere açılacaktır oradan gırılen ıp numaraları görünür ve diğer cihazlardan çıkış yap seçeneği var ona basarsanız açık kalan oturumlarınız kapanır

İcimi rahatlattiniz tesekkur ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…