Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bana pek mumkun gibi gorunmedi. Boyle bisey yasadiniz mi emin misiniz?Görünür
Ama telefonun gecmisinde gorunuyor normal mi ? Bilgisayardan birtakim sitelere bakiliyor ve telefonda cikiyor bu siteler?evet ortak google hesabı gibi bişi oluyo o sizin chrome kullandığınız ve oturum açtığınız her bilgisayarda gözükür.
Canim eminim diye bişey yok gecmiste siz ne yapmış sanz emailiniz bile ortaya cikarYa bana pek mumkun gibi gorunmedi. Boyle bisey yasadiniz mi emin misiniz?
Nişanlın izlemişŞoyle bir durum var arkadaslar. Nisanlimin telefonuna bakayim dedim chromu acar acmaz uygunzu videolar cikti karsima. Chrome gecmisine baktigimdada nerdeyse her gun o tarz videolar izlenmis gorunuyor. Nisanlim kesinlikle kabuletmiyor kendisinin izledigini. Mail hesabim baska bir yerde acik kalmis olabilir diyor.
Baskalarinin girdigi siteler gorunuyor ama gecmiste. Acaba mail adresinin acik kaldigi bilgisayardan baskalari giriyorda mi gorunuyor bilemedimCanim eminim diye bişey yok gecmiste siz ne yapmış sanz emailiniz bile ortaya cikar
İzlemis oldugundan suphelendim ama yanimda oldugu gunde bile izlendigi gorunuyor. Yanimdayken telefonuna bile bakmadi hic. Onun izlemesi mumkun degil yaniNişanlın izlemiş
Baskalarinin girdigi siteler gorunuyor ama gecmiste. Acaba mail adresinin acik kaldigi bilgisayardan baskalari giriyorda mi gorunuyor bilemedim
nisanliniz izlemiş o zmn biraz mantıklı dusununBaskalarinin girdigi siteler gorunuyor ama gecmiste. Acaba mail adresinin acik kaldigi bilgisayardan baskalari giriyorda mi gorunuyor bilemedim
evet çıkar bir maili açtığınızda sağ alt tarafta en son hesa etkinliği yazar oraya tıklayın yeni bir pencere açılacaktır oradan gırılen ıp numaraları görünür ve diğer cihazlardan çıkış yap seçeneği var ona basarsanız açık kalan oturumlarınız kapanırMesela internet kafede bir bilgisayrdan mail adresine girip cikis yapmadan ayrilsa, o bilgisayardan baskalarinin baktigi seyler kendi telefonunda cikarmi?
İcimi rahatlattiniz tesekkur ederimmevet çıkar bir maili açtığınızda sağ alt tarafta en son hesa etkinliği yazar oraya tıklayın yeni bir pencere açılacaktır oradan gırılen ıp numaraları görünür ve diğer cihazlardan çıkış yap seçeneği var ona basarsanız açık kalan oturumlarınız kapanır