gluphage & glifor kullanıp hamile kalanlar?

doa82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
549
3
96
İstanbul
herkese mrb,
2009 mayıs ayında bebegımın kalk atısları olusmadıgı ıcın alındı. ozamandan berı bebek ıcın ugrasıyoruz . herseyı akısına bıraktık doktor en son gıttıgımde bana gluphage verdı 3 ay kullan dedı . sanırım herkes bılıyor ne ıcın oldugunu. bugun doktora gıttıgımde ıse 1 senelık surenın doldugunu ve artık 1. asamadan baslayabılcegımızı soyledı doktorum.
oncelıkle farlutalla baslıyacagız sonra adetın 2. gunu gıdıcem ve bazı tetkıkler yapıcakmıs kendımı bıraktım doktora ama ınsan tedırgınde olmuyor degıl...(((
suanda glifor kullanıyorum bugun basladım hamıle kalsam bıle kullancakmısım ....hıc kullanan varmı ve ardındanda hamıle kalan ?

bu ilacı bende kullanıyorum 7 ay falan oldu henüz hamile kalamadım ama drum kesinlikle bırakma dedi
ve şöyle açıkladı
kilo yumurtlamayı önler yumurtlama olmayıncada kilo alınır
yani kilo alımını durdurup verdiriyor bana 7 kilo verdirdi ve yumurtalarım iyiye gidiyor drun kullan dediyse bırakma bence allah yardımcımız olsun canım..

bende gliforu yeni kullanmaya başladım.umarım meleklerimize en yakın zamanda kavuşuruz.....:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…