• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gluphage & glifor kullanıp hamile kalanlar?

doa82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
549
3
96
İstanbul
herkese mrb,
2009 mayıs ayında bebegımın kalk atısları olusmadıgı ıcın alındı. ozamandan berı bebek ıcın ugrasıyoruz . herseyı akısına bıraktık doktor en son gıttıgımde bana gluphage verdı 3 ay kullan dedı . sanırım herkes bılıyor ne ıcın oldugunu. bugun doktora gıttıgımde ıse 1 senelık surenın doldugunu ve artık 1. asamadan baslayabılcegımızı soyledı doktorum.
oncelıkle farlutalla baslıyacagız sonra adetın 2. gunu gıdıcem ve bazı tetkıkler yapıcakmıs kendımı bıraktım doktora ama ınsan tedırgınde olmuyor degıl...:((((
suanda glifor kullanıyorum bugun basladım hamıle kalsam bıle kullancakmısım ....hıc kullanan varmı ve ardındanda hamıle kalan ?

bu ilacı bende kullanıyorum 7 ay falan oldu henüz hamile kalamadım ama drum kesinlikle bırakma dedi
ve şöyle açıkladı
kilo yumurtlamayı önler yumurtlama olmayıncada kilo alınır
yani kilo alımını durdurup verdiriyor bana 7 kilo verdirdi ve yumurtalarım iyiye gidiyor drun kullan dediyse bırakma bence allah yardımcımız olsun canım..

bu ilacı bende kullanıyorum 7 ay falan oldu henüz hamile kalamadım ama drum kesinlikle bırakma dedi
ve şöyle açıkladı
kilo yumurtlamayı önler yumurtlama olmayıncada kilo alınır
yani kilo alımını durdurup verdiriyor bana 7 kilo verdirdi ve yumurtalarım iyiye gidiyor drun kullan dediyse bırakma bence allah yardımcımız olsun canım..

bende gliforu yeni kullanmaya başladım.umarım meleklerimize en yakın zamanda kavuşuruz.....:ecrin_bebek:

Back