glukofen ve porlodelku kullananlar buraya

M

miray10

Ziyaretçi
herkese merhaba...bugune kadar 5 doktor gezdim enson gittiğim doktorum hormon tahlil sonuçlarımı inceledi proaktin hormonumun yuksek(47) olmasının neden ve sonuclarını anlattı bu hapları verdii..buarada ben evlendikten sonra 10 kilo aldım.aşırı tuylendim...ama gittigim tum doktorlar oyaladı epilasyon önerdiler...artık bebekte istiyorum..şimdilik bu ilaçlar verildi.adetin 5. gunu klomen içeceğim biraz fazla yuklenildi bu ay bana artık hayrlısıbu ilaçlarla prolaktin hormonunu düşüren varmı tedaviniz nasıl gidiyor?yazılanları surekli takip ediyorum benim durumumdaki bircok anne adayı bişekilde bebegini kaybetmiş..buna cok uzuluyorum bu ilaçları kullanan arkadaşlarla temasa gecmek istedim teşekkürler

selam ben de pko var onun ıcın yaklasık bır senedır glukofen kullanıyorum adetlerım cok duzensızdı ve yumurtalarım gelısmıyodu glukofene baslayınca adetlerım 28 gunde olmaya basladı ve yumurta gelısımımde gayet guzel oldu ama hala gebe kalamadım ayrıca 6 kılo verdım

ben adeti normal 28 gunde bir görüyodum fakat az sürüyodu adetim 3 gun falan..bu hapları kullanalı bir hafta oluyor umarım işe yarar bişey soracagım adetliykende bu hapları devamlı içtiniz değilmi

evet canım gunde 2 adet sabah aksam tokken ben cok yararını gordum ınsallah sendede ıse yarar

X