M
miray10
Ziyaretçi
- Konu Sahibi blackdress
-
ne zaman hamıle kaldın bu ılacı kullandıktan sonra bende pko luyum 1 aydır kullanıyorum ılacı 1 gun adetım gectı daha
Merhaba bu ilaçla 2 kere hamile kaldım ikisindede ilk ayda kaldım inş sende kalmışsındır hamile
merhaba bu ilaçla 2 kere hamile kaldım ikisindede ilk ayda kaldım inş sende kalmışsındır hamile
kızlar bende glikofen kullanıyorum 86 kiloyla başladım 90 kilo oldum 3,5 ay dır kullanıyorum şimdi rejime başladım inş bi etkisi olur bu rejimlerin aartık esskisi gibi incelmek istiyorum
bizimde bu aralar dr ilişkiyi önerdiği zamanlar inş sizdende bendende hayırlı haberler olur burada
mrh bende aynı ilacı kullanıyorum ama canımdan bezmiş durumdayım midem bulanıyor başım dönüyor ağrıyor mide bozukluğu yaptı ve kokulara dayanamıyorum 5 gün oldu 1 kilo aldım bu ilaca dayanamıyorum sırada daha klomen var
:çok üzgünüm:
ne zaman hamıle kaldın bu ılacı kullandıktan sonra bende pko luyum 1 aydır kullanıyorum ılacı 1 gun adetım gectı daha
acaba bu ilacı adet döneminde de kullanacakmıyız billen varmı veya kullanan bende baslayalı 20 gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?