glucophage ile hamile kalanlar var mı?

gunaydın herkese,bende glokofen kullanıyorum.bendede asırı mide bulantısı yaptı bide ishal.15 oldu kullanalı hala mide bulantım var ve hiç zayıflamadım iştahımda gayet ii vallaa,yanlız;karnım aşırı şiş resmen davul,bu şişliği nasıl gecirecegim bilemedim,benimde kilo vermem gerek:1shok: bide bişey soracagım bu hapı kullanırken dişim problem çıkardı antibiyotik te kullanıyorum bir sorun olurmu ikisni bir arada almam acaba?

merhaba hanımlar bende bu ilaç sayesinde hamile kaldım polikistik over vardı bende 3ay sonunda hem adetim düzene girdi hemde takvimimdende anlaşılacağı gibi dünya talısı oğlum var artık gitmediğim dr. kalmamıştı hepsi doğum kontrol ilacı veriyodu zararı oluyodu faydası değil valla cildimde lekelenmeler yaptı kullanmaktan tavsiye ederim polikistik over olanlara bende mide bulantısı yapmadı ayrıca iştahıda kapatıyo gerçekten ben hamilyken dr.a sorduğumda bırak ilacı dedi doğumdan sonra kullanabilirsin dedi hala başlamadım korkuyorum tekrar hamile kalıcam diye erken şimdi çünkü

kızlar bende glikofen kullanıyorum 86 kiloyla başladım 90 kilo oldum 3,5 ay dır kullanıyorum şimdi rejime başladım inş bi etkisi olur bu rejimlerin aartık esskisi gibi incelmek istiyorum

bizimde bu aralar dr ilişkiyi önerdiği zamanlar inş sizdende bendende hayırlı haberler olur burada

kızlar bende glikofen kullanıyorum 86 kiloyla başladım 90 kilo oldum 3,5 ay dır kullanıyorum şimdi rejime başladım inş bi etkisi olur bu rejimlerin aartık esskisi gibi incelmek istiyorum

bizimde bu aralar dr ilişkiyi önerdiği zamanlar inş sizdende bendende hayırlı haberler olur burada

mrh bende aynı ilacı kullanıyorum ama canımdan bezmiş durumdayım midem bulanıyor başım dönüyor ağrıyor mide bozukluğu yaptı ve kokulara dayanamıyorum 5 gün oldu 1 kilo aldım bu ilaca dayanamıyorum sırada daha klomen var
:çok üzgünüm:

mrh bende aynı ilacı kullanıyorum ama canımdan bezmiş durumdayım midem bulanıyor başım dönüyor ağrıyor mide bozukluğu yaptı ve kokulara dayanamıyorum 5 gün oldu 1 kilo aldım bu ilaca dayanamıyorum sırada daha klomen var
:çok üzgünüm:

dayan canım ya ılk 2 hafta ole oluyo ama suan bende hıc bısey yok bu ılac pko hastaları ıcın cok guzel bı ılac dayanmaya calıs canım:ecrin_bebek:

ne zaman hamıle kaldın bu ılacı kullandıktan sonra bende pko luyum 1 aydır kullanıyorum ılacı 1 gun adetım gectı daha

canım ben 3 sonra kaldım her ay günden güne azaldı adet gecikmelerim sonrası hamile kaldım ama tavsiyem bırakıp pes etme düzenli kullan olur

bu arada bişey demeyi unuttum her hangi cerrahi müdahelelerde 3gün önce bırakın kötü sonuçlar çıkıyo zaten yazıyo kağıttada ben bilmiyodum diş çektirdim 1aydan fazla çenem tutuldu kanama kesilmedi dikkat edin bu konuya önemli bence

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım glokofen kullanmaya yeni başladım ne mide bulantım nede iştahsızlık var tam tersi iştahım arttı kilo almaya başladım moralim çok bozuk birde vucutum aşırı derecede ödem topluyor pko hastasıyım aranızda benim gibi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim:1no2:

canım bende glukofen kullanmaya başladım mide bulantısı ve ishal şikayetlerim var ama işe yarayacağına eminim çünkü yıllar önce kullanmıstım

ıyı aksamlar arkadaslar bende polıkıstık hastasıyım malesef 3 yıllık evlıyım dogum kontrol hapını bırakalı 1 yıl oldu ama hala hamıle kalamadım dr bugun bana klomen ve glucophage 850 mg verdı ınsallah ıse yarar ayrıca 6_7 kılo fazlamda var ondandan kurtulup hamıle kalırsam cok mutlu olacagım bu ılac ıse yararmı bılemıyorum benı bılgılendırırsenız sevınırım kullanan arkadaslara rıca ederım

ben 39 yaşındayım adet düzensizliği için gluhophage850 yi kullanmaya başlıyalı üç gün oldu şimdilik hiçbirşey bilmiyorum yorumlarınızı beklerim

Back