- 20 Ocak 2010
- 46.895
- 172.354
- 1.123
- 44
Kız çikolata işteÇikilop ne bi türlü anlayamadım sürme çikolata mı ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız çikolata işteÇikilop ne bi türlü anlayamadım sürme çikolata mı ne
Kızım çikolata işte yav dümdüzÇikilop ne bi türlü anlayamadım sürme çikolata mı ne
Kız çikolata iştemasumlaştırmaya çalışıyor
![]()
Biri çikilop diyo biri züber onu da marka sandıydımdıııKızım çikolata işte yav dümdüzçikilopu çocuklardan duymuştum ondan öyle söylüyorum sevimli gelmişti
![]()
Bibi anlatmaaa durrZuber alsana dicem ekmek işini ne edicez fırından çıkmış sicacık bide içine tereyağ basmak isterdim bu süt ve süt ürünlerinden uzak durmak çok zor![]()
Bu gariya bu gece birşeyler olmuş kızım yazdim ya dümdüz çikolata diye çikolata istiyorum hala nutella diyorBiri çikilop diyo biri züber onu da marka sandıydımdıııkız sen hani yemiyodun öyle nutella mutella, canın mı çekti
![]()
Başladı bizim mesaiHaftaya pazara kadar rafine şeker yemiycemmmmm
Haftaya pazara kadar rafine şeker yemiycemmmmm
Sen ekmeğe sürcem demedin mi olummm sıcak ekmek mekmek demedin mii, benim mi karnım çok aç yoksaBu gariya bu gece birşeyler olmuş kızım yazdim ya dümdüz çikolata diye çikolata istiyorum hala nutella diyor![]()
Aynen yaaaSen ekmeğe sürcem demedin mi olummm sıcak ekmek mekmek demedin mii, benim mi karnım çok aç yoksa
Yok sıcak ekmegi ayri istedim sürmek için degilSen ekmeğe sürcem demedin mi olummm sıcak ekmek mekmek demedin mii, benim mi karnım çok aç yoksa
Hahah valla bende öyle anladım sıcak ekmaa sürücen içinde eriyecek falanYok sıcak ekmegi ayri istedim sürmek için degilbibi sürmek istiyo ama tereyag
Başladı bizim mesai![]()
Sıcak ekmekle ceviz iyi gidiyo hiç denedinizmiHahah valla bende öyle anladım sıcak ekmaa sürücen içinde eriyecek falan
Bak bibi de öyle anlamış bende bi problem yokYok sıcak ekmegi ayri istedim sürmek için degilbibi sürmek istiyo ama tereyag
Normal çikilop kilo aldırmıyo mu diyorsunNutella yemiyorum ben yav 8 yıl olmuştur almıyorum ekmege sürmelik çikolatalar beleşten kilo aldirir bana gerek yokk![]()
Yola inanmışlarla çıkılır arkadaşlar ikna edilmişlerle değil, hiç ikna etmicem. Siz görürsünüz![]()
Yok ben düz köylü sıcak ekmek tereyağ köy peyniriSıcak ekmekle ceviz iyi gidiyo hiç denedinizmikır cevizi ekmegide ye miss çocukken çok yapardım
![]()
Ekmekle aldırdıgı kadar aldırırmı sence? Ona bir başladın duramıyorsun ya.Ben çikolata çok fazla yiyemiyorum.Bak bibi de öyle anlamış bende bi problem yok
Normal çikilop kilo aldırmıyo mu diyorsun![]()
Yola inanmışlarla çıkılır arkadaşlar ikna edilmişlerle değil, hiç ikna etmicem. Siz görürsünüz![]()