Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu yapayım bari kendime
Bir tek sütle sevmiyorum at gibi kişnetiyorYulafı nasıl sevmezsin kızz, yumurta, yoğurt yulaf, beyaz peynir, tuz, pul biber karıştırıp yağlı kağıtla tavaya yayacaksın ekmek gibi pişiyo var ya mükemmel bir lezzetttt
Ben de sütle severim, üzerine blueberry donmuş frambuaz muz bi de çikolatalı protein barın yarısını küçük küçük kesip atıyorum çok güzel oluyorBen de aksine badem sütüylen lapa yapıp muz+tarçın+fıstık ezmesi favorim kfkg
tatlı krizi günlerinde fav kahvaltımBen de sütle severim, üzerine blueberry donmuş frambuaz muz bi de çikolatalı protein barın yarısını küçük küçük kesip atıyorum çok güzel oluyor![]()
Ishal sorunumu yani? Öyle olursa tabi kilo alamazsinOrenda cınımmmmm ben yediklerimi söylemek istemiyorum ama daha öğlen oldu güzel gidiyo hersey lakin bi lokma atsam ağzıma bagırsaklarım horona başlayıp lavaboya goşa goşa gidiyorum sindirim sistemini düzenlemek mümkün değil 33 senedir böyleyim
![]()
Yok bidenem ya ishal değilIshal sorunumu yani? Öyle olursa tabi kilo alamazsin![]()
İnşallah istediğin kiloya inersin62 benim hedef kilom diyeceklerim bu kadar
Teşekkür ederim canimİnşallah istediğin kiloya inersin
Topiğin hayırlı olsun çiçeğim![]()
Doktor ne diyor? Yediğin bir şeye intoleransın olabilir miYok bidenem ya ishal değil
Genel olarak hep böyleyim sindirim sistemi çok hızlı çalışıyor metabolizma böyle oluncada yediklerim içimde durmuyor![]()
Kan değerlerin düşük çıkıyormu baktırdın mi hiçOrenda cınımmmmm ben yediklerimi söylemek istemiyorum ama daha öğlen oldu güzel gidiyo hersey lakin bi lokma atsam ağzıma bagırsaklarım horona başlayıp lavaboya goşa goşa gidiyorum sindirim sistemini düzenlemek mümkün değil 33 senedir böyleyim
![]()
Ya baktırdım normal dedi doktor düzenleyici kullandım bi seneye yakın o zaman iyiydim ama onuda sürekli kullanmak bagırsaklar için iyi değil dedi doktor o demeye kalmadı ne gittim daha ne de kullandım kuzenim diyetisyen onunlada iki sene boyunca çalıştık ama yok yaniBağırsak bakterilerin çok ya da az da olabilir:/
Sağlık sorunun yoksa ne güzel işte yiyip yiyip kilo almamakkikelomo
Nane Limon Kabugu herşeyime baktırdım bi problem yok gerek diyetisyene bile gittim kilo alımı için metabolizma hızlı çalışıyor bagırsak düzenleyici kullandım fakat yine aynı oldu bizde genetik olduğu için bende artık doktora gitmeyi bıraktım
Yok yaaa pek de iyi değil azcık kilolu almak güzel bişey etli butlu negzelSağlık sorunun yoksa ne güzel işte yiyip yiyip kilo almamak
İnsanoğlu işte hep kendinde olmayana özeniyorYok yaaa pek de iyi değil azcık kilolu almak güzel bişey etli butlu negzel![]()
NedurBibibella zumban bitmedi mi kız
Ben kiloluyken çok mutsuzdumYok yaaa pek de iyi değil azcık kilolu almak güzel bişey etli butlu negzel![]()