Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Yulafı nasıl sevmezsin kızz, yumurta, yoğurt yulaf, beyaz peynir, tuz, pul biber karıştırıp yağlı kağıtla tavaya yayacaksın ekmek gibi pişiyo var ya mükemmel bir lezzetttt

Orenda Orenda cınımmmmm ben yediklerimi söylemek istemiyorum ama daha öğlen oldu güzel gidiyo hersey lakin bi lokma atsam ağzıma bagırsaklarım horona başlayıp lavaboya goşa goşa gidiyorum sindirim sistemini düzenlemek mümkün değil 33 senedir böyleyim 🥴🥴
Ishal sorunumu yani? Öyle olursa tabi kilo alamazsin😕

Orenda Orenda cınımmmmm ben yediklerimi söylemek istemiyorum ama daha öğlen oldu güzel gidiyo hersey lakin bi lokma atsam ağzıma bagırsaklarım horona başlayıp lavaboya goşa goşa gidiyorum sindirim sistemini düzenlemek mümkün değil 33 senedir böyleyim 🥴🥴
Kan değerlerin düşük çıkıyormu baktırdın mi hiç

Bağırsak bakterilerin çok ya da az da olabilir:/
Ya baktırdım normal dedi doktor düzenleyici kullandım bi seneye yakın o zaman iyiydim ama onuda sürekli kullanmak bagırsaklar için iyi değil dedi doktor o demeye kalmadı ne gittim daha ne de kullandım kuzenim diyetisyen onunlada iki sene boyunca çalıştık ama yok yani

kikelomo kikelomo Nane Limon Kabugu Nane Limon Kabugu herşeyime baktırdım bi problem yok gerek diyetisyene bile gittim kilo alımı için metabolizma hızlı çalışıyor bagırsak düzenleyici kullandım fakat yine aynı oldu bizde genetik olduğu için bende artık doktora gitmeyi bıraktım
Sağlık sorunun yoksa ne güzel işte yiyip yiyip kilo almamak

Back
X