- 15 Şubat 2013
- 25.550
- En iyi cevaplar
- 1
- 97.932
- 798
Kız ben seni yerim aşkım kuşum zayıfım çiroz sıstırıkımSana acces zalımı şekerim balım dedi Negzel![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız ben seni yerim aşkım kuşum zayıfım çiroz sıstırıkımSana acces zalımı şekerim balım dedi Negzel![]()
Ay isteyen yarından başlayabilir ben yarından başlicam, kaçamak pazar yapilir diye şey ettik. Pazartesi tartı demişlerdi de, cheat öncesi verelim dedikİnanmıyore haftaya pAzar mı başlangıç, ben yarın diye baya bi motive olmuştum. Bi de tartı pazar olur mu kızlarr bütün günahlar cuma cumartesi yaşanır, pazara ödem tutarız![]()
Orenda başlıyor hemen galibaİnanmıyore haftaya pAzar mı başlangıç, ben yarın diye baya bi motive olmuştum. Bi de tartı pazar olur mu kızlarr bütün günahlar cuma cumartesi yaşanır, pazara ödem tutarız![]()
Yazuklar olsun püüüüüüüEvet ya misteri atin beni boş verin hep benim üzerime geliyonuz![]()
Ben de yarın başlıycam ya 8 haftaya anca veririm o kadar kiloyu, bu Infitin 50 gramı var o son hafta başlasa da olurAy isteyen yarından başlayabilir ben yarından başlicam, kaçamak pazar yapilir diye şey ettik. Pazartesi tartı demişlerdi de, cheat öncesi verelim dedik![]()
Napim kanka benimde üzerime çok geliyolar az önce bibi bana tüüü yaptiYazuklar olsun püüüüüüü![]()
Aşgım cledyana şıfırım sen onu boşverBana dememiş yaw orendaya demiş onu gısgan agshshs
Access gadını bana dediki hemen kaçtı dedi![]()
Ben 62 kg olunca ben de son hafta başlicamBen de yarın başlıycam ya 8 haftaya anca veririm o kadar kiloyu, bu Infitin 50 gramı var o son hafta başlasa da olur![]()
Yok artıkBen de yarın başlıycam ya 8 haftaya anca veririm o kadar kiloyu, bu Infitin 50 gramı var o son hafta başlasa da olur![]()
Yarın başlarım ben deAy isteyen yarından başlayabilir ben yarından başlicam, kaçamak pazar yapilir diye şey ettik. Pazartesi tartı demişlerdi de, cheat öncesi verelim dedik![]()
Olur zhjsjs pazartesi verirsin o zaman sen tartıyıBenim tartım Yok ama eczane yakın orda tartılırım ben olar mı![]()
Sende kime ilani aşk edecegini şaşırdınAşgım cledyana şıfırım sen onu boşver
Lav yu bidenem
Herkese veriyorum dimi sefiyorum vermeyi sısss sesetmeeeeSende kime ilani aşk edecegini şaşırdın![]()
Pazar mı 1 hafta sonra bide nisan bitmis olacakİnanmıyore haftaya pAzar mı başlangıç, ben yarın diye baya bi motive olmuştum. Bi de tartı pazar olur mu kızlarr bütün günahlar cuma cumartesi yaşanır, pazara ödem tutarız![]()
Dombili olmuş zati ahshshshsAşgım cledyana şıfırım sen onu boşver
Lav yu bidenem
Biz yarın başlıyoz bebekimmPazar mı 1 hafta sonra bide nisan bitmis olacak![]()
Pazar mı 1 hafta sonra bide nisan bitmis olacak![]()