- 20 Ocak 2010
- 46.893
- 172.323
- 1.123
- 44
O zaman sizin mantığınızla ben obezim aşkımYa bu çok normal birşey degilmi zaten![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman sizin mantığınızla ben obezim aşkımYa bu çok normal birşey degilmi zaten![]()
Ama senin kas oranın fazla bebekimmO zaman sizin mantığınızla ben obezim aşkımfoto at bana
Ben 157 yim. Ortalamayi 160 a falan dusururum merak etme.Burası yine uzunlar kulübü mü olcakhepsi 1.70lik bunların
![]()
Peki senin o kollar ya buna inanmayin ya ağliyor burdaAma senin kas oranın fazla bebekimm
Şuan ki kilomda normal 57 kilo oluncada normal olunca biraz fazla zayifliyorum ama seviyorum öyle olmayiBilmiyom ki vücut kitle indeksine göre çok my zayıf yoksa normal mi o boya
Aynı boydayızzzBen 157 yim. Ortalamayi 160 a falan dusururum merak etme.
Kızım ben göbeğim var dedim zaten tuzluklarım var demedim kii, yalancı çıkaramazsın beniPeki senin o kollar ya buna inanmayin ya ağliyor burda![]()
Ekleyimm boy kilo hedefBeni de ekleyin yavvOrenda
En son terzi ölçmüştu onuda hatirlamiyorumArşınla aşkımkız neyle ölççen bez mezurayla
![]()
1.57 boy, hedef 51 diyelim. Kilomu sabah tartılıp yazıcam tam olarak bilmiyorumEkleyimm boy kilo hedef
Burda seni yerler kanka djsjdjsjsKızzzz yazın beni nolur çok hevesleniyorum böyle şeylere
Boyum 1.59
Kilom 45
Göğüs 75 takıyom bilmiyom
Basen yok
Kalçam o Hec yok
Döt o daha da yok
Ekleyinnnnnn beni kııııazzzx
Hedefim 50 olmak![]()
Kum saati en bayıldığımEn son terzi ölçmüştu onuda hatirlamiyorumbelim ince benim popom biraz gereginden fazla havali ola bilir mezura almam lazim şuan ki evimde yok
![]()
Ya şu gariyi gruptan atin kilo almaya gelmişKızzzz yazın beni nolur çok hevesleniyorum böyle şeylere
Boyum 1.59
Kilom 45
Göğüs 75 takıyom bilmiyom
Basen yok
Kalçam o Hec yok
Döt o daha da yok
Ekleyinnnnnn beni kııııazzzx
Hedefim 50 olmak![]()
Vaayyş maşallah
Yazmam burda oliyim yeterrrr lagnnnnnnnn üzmen beniYa şu gariyi gruptan atin kilo almaya gelmişbiz yemezken o yediklerinimi yazicak püü
![]()