Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Ben 75 kilo olsam odalara sığmam ki 168 boyum ama kemiklerim öyle ince ki çok toparlak olurum. O yüzden o vki olayı doktor yapınca doğrudur belki ama ben ev tartısının vkisine inanmıyorum.
bence de, ben 62 lere falan düşmek istiyorum ama 68 diyetisyenime göre ideal bi kilo mesela benim için

Ben 75 kilo olsam odalara sığmam ki 168 boyum ama kemiklerim öyle ince ki çok toparlak olurum. O yüzden o vki olayı doktor yapınca doğrudur belki ama ben ev tartısının vkisine inanmıyorum.
Ya zaten hocalarimda diyor tartiya değil ölçulmeye bakin görünûşünüze bakin diye yoksa bana da kilolu diyor programlar 🤣

Orenda Orenda
Ben de katılabilir miyimmm
Haziran başına kadar kilo verip sıkılaşmam lazım 😬
Benim ölçülerim var ama sonra yazarım 😅
Kilo 61 ilk hedef 57, asıl hedef 55
Boy 1.60 😬
Görsel atamam ama yediklerimi yazabilirim
Başka bi şey var mıydı yazılacak

Orenda Orenda
Ben de katılabilir miyimmm
Haziran başına kadar kilo verip sıkılaşmam lazım 😬
Benim ölçülerim var ama sonra yazarım 😅
Kilo 61 ilk hedef 57, asıl hedef 55
Boy 1.60 😬
Görsel atamam ama yediklerimi yazabilirim
Başka bi şey var mıydı yazılacak
Haziran başına hedef yazıyorum 57 mi yazayım 55 mi ?

bence de, ben 62 lere falan düşmek istiyorum ama 68 diyetisyenime göre ideal bi kilo mesela benim için
Ben kilomu yazsam dersiniz gandhi misin ama öyle asla görünmüyorum ideal kiloma çıksam baya kilolu olurum spor yapmazsam.
Ya zaten hocalarimda diyor tartiya değil ölçulmeye bakin görünûşünüze bakin diye yoksa bana da kilolu diyor programlar 🤣
Aynen öyle 100 kilo kuzenim var erkek arkadaşım da 100 kilo, kuzenimden uzun olmasına rağmen ondan kilolu görünüyor. Kiloyu yağ olarak depolamakla kas olarak depolamak bambaşka görüntü çıkarıyo ortaya.

Back
X