Saç Bakım Ürünleri gliss kırılma karşıtı sıvı saç kremi hakkında...

ben de 1 yıldır kullanıyorum bu ürünü çok memnunum saçlarımı çok sık kestirmememe rağmen uçlarında hiç kırık yok

Pembesi çok tatlı pembiş pembiş çok tatlı kokuyor..

Gliss kremlerle çok daha kolay açılıyor saç taranırken ama kullandığın şampuanda kremliyse saç telini inceltiyor bi zaman sonra bilgin olsun.
Yani şampuanın blendax tarzı kremsiz bir şampuan olsun glissin kremini kullan orta yolu bulursun..

kızlar en cok hangisinden memnunsunuz ben turuncuyu kullandım memnunum ama sarı daha güzel sanki ne dersiniz

bende bugün aldım. saçlarımı banyodan sonra taramak kabus gibiydi bakalım kullandıktan sonra ne olucak :KK61: yorumlarımı eklerim

kızlar bende de o turumcumsu-pembemsi gibi olandan var, gliss şampuan alırken yanında hediyeydi o şekilde aldım, çok güzel bi koku hatta sırf o koku için sıkıyorum bazen, kırılma konusunda bişey diyemicem çünkü uzun saçlarımı küt kestirdim saçlarımda tek bi kırık bile yok:KK64:

Son düzenleyen: Moderatör:
glissin sıvı saç kremini kullandım kızlar. saçlarım aşırı derecede parladı sağlıklı göründü yumuşadı fakat bi sorun var çok kötü kokuyor ya :26:

kesinlikle tavsiye ederim. :KK16:
sac kırıklarımdan asırı dertli bir bünye olarak daha önce de 1 fısfısını bitirmeme rağmen belki %70 kırıklarım azalmıstı.
Bugünlerde yine föndür düzlestiricidir mahvettiğim icin aldım, yarıladım siseyi, ayrıca kırıklarımın da yarılandığını gördüm, cok mutluyumm..:nazar:

kesinlikle tavsiye ederim. :KK16:
sac kırıklarımdan asırı dertli bir bünye olarak daha önce de 1 fısfısını bitirmeme rağmen belki %70 kırıklarım azalmıstı.
Bugünlerde yine föndür düzlestiricidir mahvettiğim icin aldım, yarıladım siseyi, ayrıca kırıklarımın da yarılandığını gördüm, cok mutluyumm..:nazar:

tatlım,
bu sarı olan mı yoksa turuncu mu?

sadece saçı yumuşatıyor ve çok çabuk bitiyor saç kırılmaları için daha yoğun serum tarzı ürünler daha etkili

tatlım,
bu sarı olan mı yoksa turuncu mu?

sarı olanı hayatım, kırıklar icin yazıyor üzerinde oil diye, bak bu

http://www.gliss.com.tr/uploads/tx_templavoila/oil_RANGE_EXPRESS_REPAIR_tr_gross_02.jpg

gercekten yumusacık yapıyor, sampuanını da bioblas kuru ve cansız saclar icin olanından al.
sadece sampuan kullan sac kremi kullanma, cıktığında da bu gliss i ıslakken sacının her yerine güzelce yedir aynı vücudunu kremler gibi.
yumusacık oluyor, canlanıyor resmen.. :KK69:

Son düzenleme:
bende sarı olanı kullanıyorum gayet iyi geliyo benim saçıma ağırlaşma felan olmadı aksine çok hafif ve yumuşacık erken yağlanıyo ama olsun kullanmaya değer bence kullanmak isteyenlere tavsiye ederim

X