• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Gliserin Mucizesi.. Kesinle oku!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
çok uzun zaman önce alıştım gliserin yağını(karden)..dolapta duruyodu cildim karma yanaklarım çok kuru az önce sadece gliserin yağını sürdüm ve yumuşacık oldu ellerimede yedirdim gerçekten inanamadım en iyi kremlere taş çıkartır yani yumuşatması bakımından yağlı gibide olmuyor...umarım tüylenme yada başka birey yapmaz..çok teşekkürler

bende de kayısı yagı var belkı yapabılırım glıserını ben tırnagıma kullnıyorum 2 aydır bayagı yol katettım cılde faydasının oldugunu bılmıyordum :53:
yalnız tek sıkıntım fısfıslı sıseyı nerden bulucam :52:

pamukşekeyim 1 yılı geçmiş hala kullanıyor musun ne durumdasın? 3 sorum var sana cevaplarsan sevinirim benim cildimde sivilce leke gözenek gibi sorunlar en büyük sorunum yağlanma ve yağlı parlak görüntü. kışın bi garipleşiyo cildim ve dudak kenarım yanaklarım kuruyup geriliyor ama normalde yağlıdır. sorum şu ben karma ama daha yağlıya yatkın cildim olmasına rağman kışın nemlendirici krem kullanmak zorunda kalıyorum çünkü yüzümü yıkadığım zmaanlar kuruyo. kremi sürdükten bikaç saat sonra da cildimin kendi yağlı yapısı yağ salgılıyo ve yüzüm yağlı parlak oluyo. ben nemlendirici krem kullanmasam sadece bu karışımı sabah akşam nemlendirici niyetine kullansam olurmu? bi de çilek yağını bazen lavanta yağıyla değiştirsem olurmu mesela bir kutuda çilek o bitince diğerinde lavanta koysam ? son sorum da burnumun ve dudağımın üstünde güneş lekesi oldu güneş lekesi tavsiyen varmı?biraz karışık oldu umarım anlatabilmişimdir. :-)

Kantaron yagi eskiden kalma yara izlerine iyi gelirmi.. Bu arada kahverengi lekelerim.var.. Buna ne iyi gelir....

Kantaron yağını kullan canım çok duydum en ufak iz bile bırakmıyormuş. Bende kullandım kaza geçirdikten sonra kolumda derin bir yara izim var 1 hafta kullandım zeytinyağlı kantaron yağını ve gözle görülür gelişme oldu ama bıraktım şimdi yeniden başlıycam 1 2 ay kullanmayı düşünüyorum daha iyi olması için :)

Canım denemekte fayda var bir dene belki iyi gelebilir eğer bu kadar kafana takacağın mühim bişeyse bi estetik uzmanına danışabilirsin izlerin için

Sac bakimi icin hangi yag kullanmaliyiz.. Guzel bi karisimi olan var mi

zeytınyaıgnı az ısıt cnm sur saclarımı acayıp uzatıyo ve yumusacık yapıyo benım uzun zamandır zeytınyagı yapmıyorum sac boyumda degısıklık olamadı ama her hafta yaparsan cok guzel uzuyo ve cok hafıf hıssedıyosun kendını :34:

Back
X