• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glifor yada matofin kullanan varmı ?

emosscaa

Hoşgeldin Can Oğlum ❤️🤰
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2020
1.642
3.427
83
27
Merhaba dün hsg çekildim tüpler felan çok iyi açık rahim şeklide çok iyi dedi ama insülinim 11 çıktı doktor dirençli insülin ilaçla kırmamız lazım dedi glifor benzeri matofin diye ilaç verdi kullanan varmı 😔 bide hsgde tüplerim açık çıktığı için doktor bu ay gebelik oluşabilir dikkat et dedi hsgden sonra hemen hamile kalan varmı acaba

Size ne için verdi acaba insülininiz kaç çıktı
Yüksekti insülin yüksek olunca yumurtlamayı tetikliyor o yüzden verdi ama ben de şeker vardır dahiliye ye gitmem lazım çünkü aşırı aşırı su tüketiyorum gidemeden kadın doğum doktorum verdi marta kadar kullanıcam 3 ay lık zaten

İlacını kesinlikle iç ve beslenmene dikkat et ayrıca egzersiz yapman lazım bu direnç başka türlü kırılmıyor. Matofin yan etki bakımından en iyi olan türü ben 1 ay kadar kullandım. 5 ten 2 ye düşmüştü en son. İns direnci yumurtlamayı bozuyor malesef...

Merhabalar bana da matofin verdi pko nedeniyle hesaplayamaya göre en fazla 2.5 olması gerekirken 5.7 çıktıı yüksek dedi bunu verdi 1 hafta 10 gün ya oldu ya olmafı kullanıyorum işte hayırlısı bakalım 👶

Merhabalar bana da matofin verdi pko nedeniyle hesaplayamaya göre en fazla 2.5 olması gerekirken 5.7 çıktıı yüksek dedi bunu verdi 1 hafta 10 gün ya oldu ya olmafı kullanıyorum işte hayırlısı bakalım 👶
Yine sizinki iyi çıkmış benim açlık insülin değerim 11 😒😔

Çalıştığım için Bu tür şeyleri yapamıyorum 😔 geçen ay matofinle 3 haftada 5 kilo verdim şimdi adetim yeni bitti tekrar içmeye başladım
İnşallah bana da kilo verdirir o zaman ne deyim darısı bana yalnız ben adetliyken bailafım içmeye adetliyken içme felan demedi doktor kafam karıştı.. Yumurta büyümeye adetliyken başlıyor, o yüzden adetliyken içme felan demediler diye düşündüm bende 😅🐣🐣

Back