Canım merhaba bende aynı durumdayım düzenli regl hormonlsr normal bakılan vajınal usg de polikistikover görüntüsü var bir aşılama oldum negatif oldu zaten çatlamadığını doktor usgde mi gördü biz heralde bence pkonun en cinsiyiz anlamadım ebe hemşireyim aslında insülin direnci olanlara veriliyor ama etkisi olacağımı düşünüyorum kilo sorunun var mı bende yok
süreçten haberdar eder misin benide
Canım merhaba bende aynı durumdayım düzenli regl hormonlsr normal bakılan vajınal usg de polikistikover görüntüsü var bir aşılama oldum negatif oldu zaten çatlamadığını doktor usgde mi gördü biz heralde bence pkonun en cinsiyiz anlamadım ebe hemşireyim aslında insülin direnci olanlara veriliyor ama etkisi olacağımı düşünüyorum kilo sorunun var mı bende yok
süreçten haberdar eder misin benide
Şöyle ki aynı durumdayız kilo sorunum var ama bu çok iyi halim mide ameliyatı olup 55 kilo verdim eskisine nazaran çok çok daha iyi durumdayım kaldı ki en kilolu halimde bile düzenli adet görür hormonlarımda pco çıkmazdı. Ve işin tuhafı 2 sene boyunca gitmediğim kadın doğumcu kalmamasına rağmen bana bunu son gittiğim prof. Koydu. İnsülin direncim de yok bu arada benimde sadece dediği yumurtaların birbirini baskılayıp bir tanesi bile çatlamıyor ilacı verdi dedi ki umutlanma ama bundan sonuç alabileceğinizi düşünüyorum olmazsa aşılama denicez dedi. Doktora çok güvendim canım çünkü öyle sorular sordu ki bu sefer buldu galiba sorunu hatta bize 2 senedir sebepsiz infertilite diyorlar dediğim zaman senin sebep çok belli acele etme yaşın genç sadece birkaç ay daha dene dedi. İnşallah haplar çabuk etki eder. Bi sonuç alırız canımm