Gebeliğe Hazırlık Glifor = polikistik over.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minicikpandam

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2019
2.291
4.072
29
Kızlar glifor kullananlar bu ilacı kullanıp hamile kalan oldu mu ? Benim kilom yok insilun direnci de yok doktor yumurtlamayi desteklesin diye verdi polikist olduğum için günde bir yarım kullaniyorum
Adeti düzelen oldu mu ?

Glifor kullanıp gebe kalan çok var. Bana sorarsan 4 senedir içiyorum gebe kalmadım. Kişiden kişiye değişir..

Ben dupbaston ile adetimi duzene soktu doktorum klomen ile ikizlerime hamile kaldim bebeklerimi 4 gun once kaybettim.Ama polikist asla engel degil kafaniza takmayin

Üç aydır duphaston kullaniyorum . Siz adetinizin kaçıncı günü başlıyorsunuz kullanmaya ?
Çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı.

Polikistik over hamileliğe engel değil kullandığınız ilacın bir etkiside yumurtaların kaliteli olmasını sağlamak. İlaçların bir kaç tane etki ettiği yer vardır bu ilaçta onlardan birisi. Hamile kalmaya gelince ben kalamadım ama bünye bu herkeste farklı işler doktorun verdiyse vardır bir bildiği düzenli kullanmakta fayda var 🙏🏽🙏🏽

Polikistik over hamileliğe engel değil kullandığınız ilacın bir etkiside yumurtaların kaliteli olmasını sağlamak. İlaçların bir kaç tane etki ettiği yer vardır bu ilaçta onlardan birisi. Hamile kalmaya gelince ben kalamadım ama bünye bu herkeste farklı işler doktorun verdiyse vardır bir bildiği düzenli kullanmakta fayda var 🙏🏽🙏🏽

Evet kullanıyorum bakalım bu ay başladım yeni hayırlısı Allah'tan Rabbim kim istiyorsa nasip etsin aratmasin

Çok geçmiş olsun.Allah sabır versin. Neden kaybettiniz sebebi belli mi acaba?
Ben apartmandaki bazi dusuncesizler yuzunden merdivenden dustum basamaklarda yag dokulmus ne silmis ne pecete koymus bilmeyin ayagim kaydi ve 3 merdiven yuvarlandim doktora gittim sorun yoktu ama 3 gun sonra agrim cok oldu kalpleri durmus

Vallahi çok üzüldüm ya yeni oğrendiğinde yazışmıstık taa azcık kanaman olmuştu filan. Allah bildiği gibi yapsın bu insanları. 😔
Evet ilk baslariydi hicbir tehlikem yoktu cok sukur hersey guzel gidiyordu ama saolsun komsularimin duyarsizligi benim farketmemem evlatlarimdan etti vardir Rabbimin bildigi o yagi oraya doktukten sonra silselerdi bende basip merdivenden dusmezdim.Verende Rabbim alanda boyle olmasini istedi bir bildigi vardir.Bir kere nasip eden gene eder persembe kontrolum var doktorum asilama yapalim diyordu bakalim ne olacak.

Ben apartmandaki bazi dusuncesizler yuzunden merdivenden dustum basamaklarda yag dokulmus ne silmis ne pecete koymus bilmeyin ayagim kaydi ve 3 merdiven yuvarlandim doktora gittim sorun yoktu ama 3 gun sonra agrim cok oldu kalpleri durmus
Bende tıbbi bişey zannetmiştim. Yaa çook üzücü. Rabbim bir da yaşatmasın.

Bende tıbbi bişey zannetmiştim. Yaa çook üzücü. Rabbim bir da yaşatmasın.
Yok canim hersey saglikli ilerliordu sorun yoktu.10 aylik tedavim ictigim o kadar hap duyarsizlik yuzunden sorumsuzluk yuzunden biranda bitti 10 ayda kazandigimi sadece 30 sn dususle kaybettim

X