Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar glifor kullananlar bu ilacı kullanıp hamile kalan oldu mu ? Benim kilom yok insilun direnci de yok doktor yumurtlamayi desteklesin diye verdi polikist olduğum için günde bir yarım kullaniyorum Adeti düzelen oldu mu ?
regl düzeni için soğan kürü derim başka bi sey demem.Yalnız tabiki ben kür değilde regl'e yakın 2 3 gün önce soğan küründe söylenildiği gibi içiyorum.polikistk över hastasıyım.Ne doğum hapı ne bi ilaç kullanmadan sadece bu şekilde düzenimi kurdum.Sivilce derdim bile yok oldu.
regl düzeni için soğan kürü derim başka bi sey demem.Yalnız tabiki ben kür değilde regl'e yakın 2 3 gün önce soğan küründe söylenildiği gibi içiyorum.polikistk över hastasıyım.Ne doğum hapı ne bi ilaç kullanmadan sadece bu şekilde düzenimi kurdum.Sivilce derdim bile yok oldu.