GLİFOR, PCO VE ZAYIFLAMAK

angrybirdeu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
66
36
Kişisel bir not alanı ilan ediyorum kendime!☺️

24 Mart 2021 günü ilişki sırasında ve sonrasında kahverengi kanamadan dolayı hemen doktora gittim.
-D Vitamini, B12 değerlerim yerle bir vaziyetteymiş.

-Polikistik over nedeniyle insülin direncim olduğunu öğrendim ve zayıflamam gerektiği için bu nedenle tedavi sürecine başladım.

Bu yolculukta Glifor kullanmaya başladım. Genel olarak kilo verimiyle ilgili net bir açıklama bulamadığım için deneyimlerimi sizinle paylaşacağım🌸

🪄 Mümkün olduğunca bol su içiyorum.
🪄Mide bulantısı çok yaptığını söylediler bu nedenle gece yatmadan hemen önce 1000 mg glifor içip yatıyorum ve öyle afaki boyutlarda bulantım olmuyor.
🪄Baş ağrısı akşamları çok zorluyor
🪄Aşırı halsizlik ve uykuya düşkünlük mevcut
🪄Açlığımı hissetsem bile birşey yiyesim gelmiyor.
🪄Yağlı yiyecekler abur cuburlar tüketmiyorum.

🪄Öğünlerimde mümkünse ekmek yemiyorum yiyeceksem bile en fazla 2 dilim kepekli ekmek tüketiyorum.
🪄Minik ara öğünler için süt ve bir adet meyve belirliyorum.
🪄Çikolataya çok düşkünüm küçük bir parça bitter çikolata ile bunu bastırıyorum.
🪄30 Mart itibari ile yani kullanmaya başladıktan 6 gün sonra mide bulantım zaten ara ara oluyordu iyice azaldı

24 Mart—-> 84.7 KG
26 Mart—->82.3 KG
28 Mart—> 82.0 KG
2 Nisan—> 80.8 KG

Son düzenleme:
Kişisel bir not alanı ilan ediyorum kendime!☺️

24 Mart 2021 günü ilişki sırasında ve sonrasında kahverengi kanamadan dolayı hemen doktora gittim.
-D Vitamini, B12 değerlerim yerle bir vaziyetteymiş.

-Polikistik over nedeniyle insülin direncim olduğunu öğrendim ve zayıflamam gerektiği için bu nedenle tedavi sürecine başladım.

Bu yolculukta Glifor kullanmaya başladım. Genel olarak kilo verimiyle ilgili net bir açıklama bulamadığım için deneyimlerimi sizinle paylaşacağım🌸

🪄 Mümkün olduğunca bol su içiyorum.
🪄Mide bulantısı çok yaptığını söylediler bu nedenle gece yatmadan hemen önce 1000 mg glifor içip yatıyorum ve öyle afaki boyutlarda bulantım olmuyor.
🪄Baş ağrısı akşamları çok zorluyor
🪄Aşırı halsizlik ve uykuya düşkünlük mevcut
🪄Açlığımı hissetsem bile birşey yiyesim gelmiyor.
🪄Yağlı yiyecekler abur cuburlar tüketmiyorum.

🪄Öğünlerimde mümkünse ekmek yemiyorum yiyeceksem bile en fazla 2 dilim kepekli ekmek tüketiyorum.
🪄Minik ara öğünler için süt ve bir adet meyve belirliyorum.
🪄Çikolataya çok düşkünüm küçük bir parça bitter çikolata ile bunu bastırıyorum.
🪄30 Mart itibari ile yani kullanmaya başladıktan 6 gün sonra mide bulantım zaten ara ara oluyordu iyice azaldı

24 Mart—-> 84.7 KG
26 Mart—->82.3 KG
28 Mart—> 82.0 KG
Merhabalar, sabah aksam bi tane olarak mi başladınız?

Merhaba. Bir gelısme var mı durumunuzla alakalı

X