- 11 Kasım 2023
- 6
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi minikkoalaa
-
Şöyle ki kadın doğum doktoru kan testi yapmadı öncesin de diyetisyenim istemişti o yapmıştı yüksekti ama değeri tam olarak hatırlamıyorum hatta karaciğer yağlanması başlangıcı da dediler.Değerleriniz kaç çıkıyor. Açlık tokluk ve insülin
Doktorum banada vermişti 1000mg olanından gerçekten kilo vermeye çok yardımcı oluyor Doktor bana 5 ay önce falan vermişti hep 1 hafta kullanıp bıraktım mide bulantısı yapıyordu bende tekrardan baslıcam inşallahMerhabalar adet düzensizliği,pcos ve insülin direncimden dolayı kadın doğum doktoru 1 sene boyunca 850mg sabah tok 1 adet kullanmam gerektiğini ve korunmamam gerektiğini hem adetimi düzene sokacağını hem de hamile kalmama yardımcı olacağını söyledi. Bu ilacı kullananlar aranızda var mı? Eğer varsa ne gibi yan etkiler yaşadınız? Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? Baş ağrısı ve ishal yaşıyorum 10 kasım 1.günümdü iştahsızlık yaptı ilerleyen günlerde kilomu güncelleyeceğim.
Bana da biri sakın bırakma vücudun alışıyor eğer bırakırsan aynı şeyleri bir daha yaşarsın dedi umarım dayanabilirimDoktorum banada vermişti 1000mg olanından gerçekten kilo vermeye çok yardımcı oluyor Doktor bana 5 ay önce falan vermişti hep 1 hafta kullanıp bıraktım mide bulantısı yapıyordu bende tekrardan baslıcam
Ben dayanamadım malesef ama bu sefer devam edicemBana da biri sakın bırakma vücudun alışıyor eğer bırakırsan aynı şeyleri bir daha yaşarsın dedi umarım dayanabilirimSiz de inşallah bir an önce başlayabilirsiniz
Belli bir süre sonra vücut alışmıyor mu acaba?Ben dayanamadım malesef ama bu sefer devam edicem
Düzenli kullanımda elbette alısır umarım güzel kilo veririzBelli bir süre sonra vücut alışmıyor mu acaba?Umarım bir an önce kilo veririz
Bende kullandım aşırı ishal mide bulantısı iştahsızlık vardı kilolu biri değildim insülin direnci vardı onun için verdi .Adet düzensizliğimi falan düzeltmedi yani sadece kilo vermeme yardımcı oldu ekstra bir faydasını göremedim inşallah siz görürsünüzMerhabalar adet düzensizliği,pcos ve insülin direncimden dolayı kadın doğum doktoru 1 sene boyunca 850mg sabah tok 1 adet kullanmam gerektiğini ve korunmamam gerektiğini hem adetimi düzene sokacağını hem de hamile kalmama yardımcı olacağını söyledi. Bu ilacı kullananlar aranızda var mı? Eğer varsa ne gibi yan etkiler yaşadınız? Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? Baş ağrısı ve ishal yaşıyorum 10 kasım 1.günümdü iştahsızlık yaptı ilerleyen günlerde kilomu güncelleyeceğim. Ayrıca tiroid ilacı kullanıyorum 75mm levotiron
Ben kullandım insülin direncim sınırın üstündeydi. 1000 mg lık içiyordum sabah 1 akşam 1 şeklinde. İlk 1 hafta çok mide bulantısı ve ishal yaptı. Sonra bıraktım ilacı. Ama doktorum biraz sabret dedi. Gerçekten yeniden kullanmaya başladım ve 1 hafta içinde vücut alışınca yan etkiler kayboldu. Ama iştahsızlık genel anlamda yapıyordu 1 ay falan iştahsızdım. Aynı zamanda korunmuyordum. Direncim düştü 2,5 oldu. O ay gebelik oldu. Gliforu hemen bıraktırdı doktorum. Ama bana endokrin doktorum vermişti. Kadın doğum değil. 3-4 kilo gibi birşey vermiştim diye hatırlıyorum.Merhabalar adet düzensizliği,pcos ve insülin direncimden dolayı kadın doğum doktoru 1 sene boyunca 850mg sabah tok 1 adet kullanmam gerektiğini ve korunmamam gerektiğini hem adetimi düzene sokacağını hem de hamile kalmama yardımcı olacağını söyledi. Bu ilacı kullananlar aranızda var mı? Eğer varsa ne gibi yan etkiler yaşadınız? Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? Baş ağrısı ve ishal yaşıyorum 10 kasım 1.günümdü iştahsızlık yaptı ilerleyen günlerde kilomu güncelleyeceğim. Ayrıca tiroid ilacı kullanıyorum 75mm levotiron
Teşekkür ederim bende de ishal mide bulantısı yapıyor kilo regl olmayı engeliyor umarım veririm de düzene girer teşekkürlerBende kullandım aşırı ishal mide bulantısı iştahsızlık vardı kilolu biri değildim insülin direnci vardı onun için verdi .Adet düzensizliğimi falan düzeltmedi yani sadece kilo vermeme yardımcı oldu ekstra bir faydasını göremedim inşallah siz görürsünüz
Yani ben zayıftım ama yinede olmadı düzene binmedi .İnşallah sizinki düzene girer bazı kişilerin düzene giriyor ve hemen hamile kalıyorlar onlardan olursunuz inşallah:)Teşekkür ederim bende de ishal mide bulantısı yapıyor kilo regl olmayı engeliyor umarım veririm de düzene girer teşekkürler
Teşekkür ederim inşallahYani ben zayıftım ama yinede olmadı düzene binmedi .İnşallah sizinki düzene girer bazı kişilerin düzene giriyor ve hemen hamile kalıyorlar onlardan olursunuz inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?