Gebeliğe Hazırlık Glifor kulLANANLAR BAKABİLİRMİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mely15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
7.345
En iyi cevaplar
1
5.381
198
arkadailar pkoluyum biraz kilom var glifor 1000 başlıcam yarın siz nasıl kullandınız doktorunuz nasıl önerdi bilgi rica ediyorum

Canım bende pko luyum akşam tok karnına önerdi adetim düzene girdi ilk hafta hafif mide bulantısi oldu geçti alıştım iştahını kesiyor kilo verdirir mı bilmem ama ben kilo almadım vermedim de

Canım bende pko luyum akşam tok karnına önerdi adetim düzene girdi ilk hafta hafif mide bulantısi oldu geçti alıştım iştahını kesiyor kilo verdirir mı bilmem ama ben kilo almadım vermedim de
Canım günde bir tanemi aldın

Ben ilk bir hafta 500 ile başladım günde bir tane yemekle beraber alıyorum. Ikinci hafta 1000 e çıkardım sabah akşam 500 yemekle beraber yine. Bulantı var biraz daha ikinci haftam ondan zannediyorum. Ilk hafta 500 pek sorun olmadı ama şimdi günlük 1000 biraz bulantı yaptı. O da bir haftaya geçer zannediyorum. Her 500 lük artış için bir hafta kullanmak gerekiyor. Ilk hafta 500 ikinci haftadan itibaren 1000 olarak devam edebilirsin. Bu sekilde yan etkiler çok az oluyor.

arkadailar pkoluyum biraz kilom var glifor 1000 başlıcam yarın siz nasıl kullandınız doktorunuz nasıl önerdi bilgi rica ediyorum
Ama bundan sonra doz artisi yok tabi. 1000 olarak 6 ay kadar kullanacağım inş. Bende kilo yok ama yumurtlama düzeni icin verdi. Hem de ailede seker var. Ileride seker hastasi olma riskini azaltir dedi.

Banada sabah akşam yemeklerden sonra yarım dedi yani günlük 1000 inşllah sarsmaz çok

Canim ben sabah aksam 1000 olarak kullandim ve ilk hafta mide bulantisindan agliyordum ama alistim simdi

Ben de kiloluydum ve pko da vardı bir dönem gliforda kullandım ama yalaşık bir buçuk yıl önce diyete başladım ve tam 48 kilo verdim şimdi kendiliğinden hamile kaldım.. kilolardan kurtulmaya bak inan ki sonra kendiliğinden oluyo herşey.. Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun..

Amin canım inşallah

Canim merhaba bende glifor kullanmak istiyorum yillar once doktorum verdi ama midemi bulandirdigi icin kullanmadim bu doktorumda inofolic ve glifor kullanmana gerek yok diyo insulin direncin yok diyo ama pko var bu ay ara verdim ovulasyon testi aldim sen kendin alip mi kullanmistin nasil hamile kaldin

Canım dr bana da kullanma dedi ama ben glifor ve inofolic kullandım ve ovulasyon testi yaptım o ay hamile kaldım kürtaj oldum ama şimdi adeti bekliyorum tekrar aynı yöntemle deneyecegim

Canım dr bana da kullanma dedi ama ben glifor ve inofolic kullandım ve ovulasyon testi yaptım o ay hamile kaldım kürtaj oldum ama şimdi adeti bekliyorum tekrar aynı yöntemle deneyecegim
Aa canim gecmis olsun gliforu kullansam mi ondan kararsizim ama inofolic ve ovulasyon testini aldim nasil kullandin canim

Aa canim gecmis olsun gliforu kullansam mi ondan kararsizim ama inofolic ve ovulasyon testini aldim nasil kullandin canim
Canım glifor ve inofolic combi den akşam tok karna 1 'tane aldım sabah da sadece inofolic aldim yumurtlayana kadar yumurtladiktan sonra normal folik asit almanı tavsiye ederim

bende diaformin kullanıyorum 1000 mg sabah akşam içiorm zayıfladım 6 7 kilo verdm pko da var çocuk istiyrz ama henüz olmadı mide ağrım çok oluyor bunu içince ama mecburum

bende diaformin kullanıyorum 1000 mg sabah akşam içiorm zayıfladım 6 7 kilo verdm pko da var çocuk istiyrz ama henüz olmadı mide ağrım çok oluyor bunu içince ama mecburum
Canim ben pko yum hamile kalamadim diyen kimi görsem söylüyorum bende burda bir yerde okudum ve denedim ilk ayda kaldım ondan diye bence mutlaka inofolic combi kullan glifor ile beraber ve ovulasyon testi de yap sen de kalırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…