Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım günde bir tanemi aldınCanım bende pko luyum akşam tok karnına önerdi adetim düzene girdi ilk hafta hafif mide bulantısi oldu geçti alıştım iştahını kesiyor kilo verdirir mı bilmem ama ben kilo almadım vermedim de
Ama bundan sonra doz artisi yok tabi. 1000 olarak 6 ay kadar kullanacağım inş. Bende kilo yok ama yumurtlama düzeni icin verdi. Hem de ailede seker var. Ileride seker hastasi olma riskini azaltir dedi.arkadailar pkoluyum biraz kilom var glifor 1000 başlıcam yarın siz nasıl kullandınız doktorunuz nasıl önerdi bilgi rica ediyorum
Evet canım akşam tok karninaCanım günde bir tanemi aldın
Ben de kiloluydum ve pko da vardı bir dönem gliforda kullandım ama yalaşık bir buçuk yıl önce diyete başladım ve tam 48 kilo verdim şimdi kendiliğinden hamile kaldım.. kilolardan kurtulmaya bak inan ki sonra kendiliğinden oluyo herşey.. Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun..arkadailar I
arkadailar pkoluyum biraz kilom var glifor 1000 başlıcam yarın siz nasıl kullandınız doktorunuz nasıl önerdi bilgi rica ediyorum
pkoluyum biraz kilom var glifor 1000 başlıcam yarın siz nasıl kullandınız doktorunuz nasıl önerdi bilgi rica ediyorum
Amin canım inşallahBen de kiloluydum ve pko da vardı bir dönem gliforda kullandım ama yalaşık bir buçuk yıl önce diyete başladım ve tam 48 kilo verdim şimdi kendiliğinden hamile kaldım.. kilolardan kurtulmaya bak inan ki sonra kendiliğinden oluyo herşey.. Rabbim isteyen herkesi bebeğine kavuştursun..
Canim merhaba bende glifor kullanmak istiyorum yillar once doktorum verdi ama midemi bulandirdigi icin kullanmadim bu doktorumda inofolic ve glifor kullanmana gerek yok diyo insulin direncin yok diyo ama pko var bu ay ara verdim ovulasyon testi aldim sen kendin alip mi kullanmistin nasil hamile kaldinarkadailar pkoluyum biraz kilom var glifor 1000 başlıcam yarın siz nasıl kullandınız doktorunuz nasıl önerdi bilgi rica ediyorum
Canım dr bana da kullanma dedi ama ben glifor ve inofolic kullandım ve ovulasyon testi yaptım o ay hamile kaldım kürtaj oldum ama şimdi adeti bekliyorum tekrar aynı yöntemle deneyecegimCanim merhaba bende glifor kullanmak istiyorum yillar once doktorum verdi ama midemi bulandirdigi icin kullanmadim bu doktorumda inofolic ve glifor kullanmana gerek yok diyo insulin direncin yok diyo ama pko var bu ay ara verdim ovulasyon testi aldim sen kendin alip mi kullanmistin nasil hamile kaldin
Aa canim gecmis olsun gliforu kullansam mi ondan kararsizim ama inofolic ve ovulasyon testini aldim nasil kullandin canimCanım dr bana da kullanma dedi ama ben glifor ve inofolic kullandım ve ovulasyon testi yaptım o ay hamile kaldım kürtaj oldum ama şimdi adeti bekliyorum tekrar aynı yöntemle deneyecegim
Canım glifor ve inofolic combi den akşam tok karna 1 'tane aldım sabah da sadece inofolic aldim yumurtlayana kadar yumurtladiktan sonra normal folik asit almanı tavsiye ederimAa canim gecmis olsun gliforu kullansam mi ondan kararsizim ama inofolic ve ovulasyon testini aldim nasil kullandin canim
Bide ovulasyon testi mi yaptin canimCanım glifor ve inofolic combi den akşam tok karna 1 'tane aldım sabah da sadece inofolic aldim yumurtlayana kadar yumurtladiktan sonra normal folik asit almanı tavsiye ederim
Evet canım ilk denemede hamile kaldım inofolikle beraberBide ovulasyon testi mi yaptin canim
Cok soru sordum ama ovulasyonda ikiside ayni cizgi olduktan sonra o gun mu degerlendirilmeliEvet canım ilk denemede hamile kaldım inofolikle beraber
Ya çift çizgi olunca çatlamak uzere diye biliyorum cift cizgi ile beraber 2 3 gunu degerlendir benceCok soru sordum ama ovulasyonda ikiside ayni cizgi olduktan sonra o gun mu degerlendirilmeli
Canim ben pko yum hamile kalamadim diyen kimi görsem söylüyorum bende burda bir yerde okudum ve denedim ilk ayda kaldım ondan diye bence mutlaka inofolic combi kullan glifor ile beraber ve ovulasyon testi de yap sen de kalırsın inşallahbende diaformin kullanıyorum 1000 mg sabah akşam içiorm zayıfladım 6 7 kilo verdm pko da var çocuk istiyrz ama henüz olmadımide ağrım çok oluyor bunu içince ama mecburum