arkadaşlar konunun yeri burası olmayabilir ama gerçekten sıkıntı çektiğim için açmak durumunda Kaldım. Yaklaşık 15 gündür bu ilaca başlattı doktorum pko ve tiroid için ve son bir haftadır psikolojik olarak çökmüş durumdayım. hayat enerjim, fiziksel enerjim her şeyim tükenmiş durumda. geçmişte de kullanmış başka yan etkilerini yaşamıştım ama bu sefer sanırım tamamen psikolojik olarak etkileniyorum. kullananlar varsa sizde de psikolojik yan etkiler oldu mu? Nasıl başa çıktınız? gerçekten tükendim bayramdan sonra doktorumla görüşücem ona sormadan ara vermek istemiyorum. ama bu duygularla da başa çıkamıyorum. ilaca başlamadan önce her şey yolundaydı çok şükür bir sıkıntım yoktu. ilaçtan sonra boşluğa düştüm ağlayıp duruyorum uykusuzum, boşluktayım, bayramım zehir oldu
Ben kullanmıştım geçen sene. Psikolojik değil de fizyolojik yan etkisi çok fazla olmuştu yüksek doz kullandığım için. Deli gibi bir mide bulantısı. 2 haftanın sonuna doğru geçti benimki. Bayram süresince devam edip bayram sonrasında kontrole gidip doktorunuzla karar verin devam durumuna.
Ben kullanıyorum insülin direnci icin ama boyle etkiler olmadi bende. Sadece yememi içmemi azaltiyo sanki tencere tencere yemek yemişim gibi oluyorum. Doktorunuza danisin mutlaka belki doz fazla gelmistir
Ben de kullanıyorum sabah akşam 1000er mg. Yan etkilerine dişini sıkmaya çalış derim. Bir süre sonra geçecekler çünkü. Çok faydasını gördüm ben. Yaklaşık 7-8 yıldır içiyorum herhalde.
Ben kullanmıştım geçen sene. Psikolojik değil de fizyolojik yan etkisi çok fazla olmuştu yüksek doz kullandığım için. Deli gibi bir mide bulantısı. 2 haftanın sonuna doğru geçti benimki. Bayram süresince devam edip bayram sonrasında kontrole gidip doktorunuzla karar verin devam durumuna.