gk-gy modüler setlerden hazırlananlar

canım valla açıkça şunu söliyim.iibf mezunu birisinin 98 alarak pttye düz memur olucanı tahmin etmiyorum.kesin başka bi bölüm mezunudur
şöyle bir durum var ayrıca.okulda görülen kredili bilgisayar ders sayısını saydırdığında ve transkriptle belgeldiğinde bilgisayar işletmeni sertifikasına gerek kalmıyo.ama sen ayrıca olsun istersen ismekler ücretsiz veriyo bu sertifikayı.ben öle aldım.kursada gittim.kursta resmen bilgisayarı açma kapama kopyala yapıştırı gösteriyolar
ama meb onaylı sertifikada veriyolar sonunda.aklında varsa kuras gidip para verme yazıl ismek e

şimdi ben anlamadım olayı 98 bile alsam ben pttye düz memur olamam mı ??bide ismek nerde istanbulda değil mi ama ben erzurumdayım..

bide şimdi transkribime baktım ilk dönem temel bilgi teknolojileri kullanımı 2. dönem temel bilgisayar bilimleri 2.sınıfta da bilgi işlem almışım hepsi 3er kredi nesini saycaz şimdi bunun??

canım şimdi araştırdım.benim bildiğim üniversitede toplam bilgisayar ders sayısını belli kredisi olanlar bilgisayar işletmeni sertifikasına sahipmiş gibi dikkate alınıyolardı.ama transkriptinle üniversitede bilgisayar dersi aldığını (kredi sayısı dikkate alınmıyor) ispatlarsan bu bölüme başvurabilyiosun.
hangi ilde olduğuna bakmamıştım

aldığın puana göre tabi istediğin yere yerleşirsin.ama iibf ciler için 98 puan almak biraz zor

ben en az 90ı hedeflemiştim canım yaa neden sen şimdi bana zor olur falan diip benim hevesimi kırdın kii??:44:
bu arada transkrip var elimde yazıo orda da bilgisayar derslerim ama iyice araştırmak lazım sanırım..

ben en az 90ı hedeflemiştim canım yaa neden sen şimdi bana zor olur falan diip benim hevesimi kırdın kii??:44:
bu arada transkrip var elimde yazıo orda da bilgisayar derslerim ama iyice araştırmak lazım sanırım..

bende iibfciyim iktisat çıkışlıyım tarihte sorunum var bu sene ders çalışmadan deneme çözdüm 2 ay 70 aldım.benimde hedefim 85 ist için bu bile yetiyo.tabi nitelik kodu 4421 olucak.eğer yapabiliyosan ne kadar güzel.zor demem şu açıdan.4 sene boyunca hep finans dersleri gördük tarihi unuttum açıkçası adapte olma açısından bahsetmiştim.
canım bilgisayar işletmi hakkında klavuzda yazan bu
Bir çok kadroda "M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak" şartı aranmaktadır. Ancak kılavuzun 3.10. maddesinde örgün eğitim yoluyla bilgisayar dersi alanların “M.E.B.’dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak” niteliğine haiz olduğu belirtilmiştir.
burdan bi incele istersen
Memurlar.Net (MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası Soruları)

canım bende finans dersleri ağırlıklı okudum hatta lisede fen bölümüydüm ancak sözel öğrencisi sayıyorum kendimi üniversite sınavında sözelde çok yüksek bi puan almıştım ve şu katsayı zımbırtısı olmasaydı istediğim sözel bölüme girebilirdim coğrafya ve felseden full türkçe ve tarihten nerdeyse fulla yakın net çıkarmıştım o yüzden zaten en az 90 hedefim ve kendime güvenim:)inşallah çok güzel puanlar alır ve istediğimiz yerlere atanırız bide şuan erzurumda olduğum için şansım daha yüksek die düşünmekteyim

inşallah istediğimiz puanları alırız canım
doğru düşünmektesin nitelik kodundanda araştır istersen puan farklılığı oluyo çünkü

inşallah olur bakalım kpssye girmeyi daha önce düşünmüyordum yeni öğrendim alandan girmesem de oluyor diye GK-GY i yaparım gibi geliyor Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inşallah..araştıra araştıra sora sora öğrencem artık.sorularımla bunalttıysam özür dilerim

inşallah canım :)
bende hadi giriyim bari puanlarım hesaplanmış olsun dedim öle girdim sınava
rica ederim canım birbirimize destek olucaz ki öğrenelim sistemi

Canım benim tarihte 13 konum var ve ben 1 konusunu daha bitirdim.türkçede de 1 konu bitirdim ama kaç konusu olduğunu hatırlamıyorum onuda sana yarın yazarım.

tamam canım yarın diğer derslerin ünitelerini de yazarsan onları da ekleyelim

KPSS 2012 -Tar - Coğ - Vat - Mat - Tür

piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/2..-..8/0..
simorgh.........16/0..-..8/0..-..9/0..-...32/3..-..10/0..
angelteacher............-.........-........-..........-........
xxtalyaxx.................-.........-........-..........-........
gülümsee.................-.........-........-..........-.........
quietnrkn.......13/2....-..16/16..-.5/1.-..24/14..-..6/6
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......
rabia1984......13/1....-
janenora.....
mystiic.................-.../1..-........-............-...../1...

ben de bugün matematikten bir konu bitirdim kendimi ekledim kızlar :) aferin bana:)

kızlar nerelerdesiniz:) ben mat.ten 3 konu bitirdim:)

piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/5..-..8/0..
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......
rabia1984......13/1....-
janenora.....

günaydın kızlar ben de sonunda kitaplarımı aldım ve çalışmaya başladım ama konular bana çok geldi nedense acaba mıı kii?? bide siz bakın da söyleyin:)

TARİH-23 COĞRAFYA-6 VATANDŞLK -9 MATEMATİK/GEOMETRİ-43 TÜRKÇE-13

vatandaşlıktan da bi konu bitirdim :)))

meraba canım sen hangi yayını kullanıyorsun eğer ihtiyaçsa bende tarih 15 gözüküyor sende hangi üniteler var bi yazabilirmisin rica etsem karşılaştıralım

meraba canım sen hangi yayını kullanıyorsun eğer ihtiyaçsa bende tarih 15 gözüküyor sende hangi üniteler var bi yazabilirmisin rica etsem karşılaştıralım
İhtiyaç canım evet 2012 gy-gk setini aldım
bu arada bende 16 konu varmış ben yanlış saymışım ama bi yaziyim gene de konuları istersen
1-İslamiyet öncesi Türk tarihi 2-İlk müslüman türk devletleri ve beylikleri 3-Osmanlı devleti kuruluş ve yükselme d.
4-Osmanlı devletinde kültür ve uygarlık 5-17,yyda osmanlı devleti(duraklama) 6-18,yyde osmanlı dev.(gerileme)
7-Avrupa tarihi 8-19,yyda osmanlı dev.(dağılma) 9-20,yyda osmanlı devleti 10-Milli mücadele hazırlık dönemi
11-1.TBMM dönemi 12-millli mücadele ve muh. dön. 13-İç politika 14-Atatürk ilkeleri 15-Atatürk inklapları 16-Atatürk dön. Türk dış politikası ve Atatürk sonrası dönemi

ben bütün konuları yanlış saymışım doğrularını yazıyorum

Tarih-16
Mat.-28 Geo-14
Türkçe-8
coğ-6
Vat.9

ben bütün konuları yanlış saymışım doğrularını yazıyorum

Tarih-16
Mat.-28 Geo-14
Türkçe-8
coğ-6
Vat.9

sağol canım şimdi uydu konular teşekkür ederim ekliyorum seni

piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/5..-..8/0..
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker......16/...-...6/....-..9/....-..42/.....-...8/....
rabia1984......13/1....-
janenora.....

Buraya kimseler girmiyo mu artıkk..kızlar nerdeyseniz söyleyin bende oraya geliim ders çalışmaya =)))
ben yine de yazayım konularımı belki birileri girer:)))
vat.,matematik,türkçe ve coğrafyadan 1er konu bitirdim..
yavaş gidiyorum sanırım

tamam ben karar verdim kimseler girmeseler bile ben girip yazıcam buraya sürekli konu bitirsem de bitirmesem de..
belki gaza gelirim kendi kendime de hızlanırım arada gelen olursa da sevinirim:)))

merhaba kolay gelsın bende baslıcam bakalım ama hangı kıtabı alıcam karar veremedım teknık lıse mezunuyum

meraba canım ben de çalışıyorum fakat kimsedeen ses seda çıkmayınca ben de güncellemedim başlığı ekliyorum seni :)

piolin..............20/2..-..7/0..-..9/0..-..32/5..-..8/0..
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker......16/...-...6/1....-..9/1....-..42/1.....-...8/1....
rabia1984......13/1....-
janenora.....

ben de tarihten bir konu bitirmiştim ekledim kendimi de :)

merhaba kolay gelsın bende baslıcam bakalım ama hangı kıtabı alıcam karar veremedım teknık lıse mezunuyum

meraba canım ihtiyaç yargı data bunları incele fakat ihtiyacın konu anlatımının basit tutarak temelden aldığını söyleyebilirim bende fem yayınlarından çalışıyorum sadece vatandaşlığı ihtiyactan çalışıyorum. Kitaplarını alınca ünite sayılarını söylersen eklerim seni de kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…