bende düz ptt ye girmek istiyorum..istnbulda pttye başvuran arkadaşım var ama mat mezunu diye almamışlar...işletme ve benzeri bölümlerden mezun ve bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyolar..diploma var ama sertifika ayarlamak lazım:)))inş hepimiz istediğimiz yerlere gireriz..
canım valla açıkça şunu söliyim.iibf mezunu birisinin 98 alarak pttye düz memur olucanı tahmin etmiyorum.kesin başka bi bölüm mezunudur
şöyle bir durum var ayrıca.okulda görülen kredili bilgisayar ders sayısını saydırdığında ve transkriptle belgeldiğinde bilgisayar işletmeni sertifikasına gerek kalmıyo.ama sen ayrıca olsun istersen ismekler ücretsiz veriyo bu sertifikayı.ben öle aldım.kursada gittim.kursta resmen bilgisayarı açma kapama kopyala yapıştırı gösteriyolar
ama meb onaylı sertifikada veriyolar sonunda.aklında varsa kuras gidip para verme yazıl ismek e
şimdi ben anlamadım olayı 98 bile alsam ben pttye düz memur olamam mı ??bide ismek nerde istanbulda değil mi ama ben erzurumdayım..
bide şimdi transkribime baktım ilk dönem temel bilgi teknolojileri kullanımı 2. dönem temel bilgisayar bilimleri 2.sınıfta da bilgi işlem almışım hepsi 3er kredi nesini saycaz şimdi bunun??
ben en az 90ı hedeflemiştim canım yaa neden sen şimdi bana zor olur falan diip benim hevesimi kırdın kii??:44:
bu arada transkrip var elimde yazıo orda da bilgisayar derslerim ama iyice araştırmak lazım sanırım..
bende iibfciyim iktisat çıkışlıyım tarihte sorunum var bu sene ders çalışmadan deneme çözdüm 2 ay 70 aldım.benimde hedefim 85 ist için bu bile yetiyo.tabi nitelik kodu 4421 olucak.eğer yapabiliyosan ne kadar güzel.zor demem şu açıdan.4 sene boyunca hep finans dersleri gördük tarihi unuttum açıkçası adapte olma açısından bahsetmiştim.
canım bilgisayar işletmi hakkında klavuzda yazan bu
Bir çok kadroda "M.E.B.dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak" şartı aranmaktadır. Ancak kılavuzun 3.10. maddesinde örgün eğitim yoluyla bilgisayar dersi alanların M.E.B.dan Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına Sahip Olmak niteliğine haiz olduğu belirtilmiştir.
burdan bi incele istersen
Memurlar.Net (MEB Onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikası Soruları)
canım bende finans dersleri ağırlıklı okudum hatta lisede fen bölümüydüm ancak sözel öğrencisi sayıyorum kendimi üniversite sınavında sözelde çok yüksek bi puan almıştım ve şu katsayı zımbırtısı olmasaydı istediğim sözel bölüme girebilirdim coğrafya ve felseden full türkçe ve tarihten nerdeyse fulla yakın net çıkarmıştım o yüzden zaten en az 90 hedefim ve kendime güvenim:)inşallah çok güzel puanlar alır ve istediğimiz yerlere atanırız bide şuan erzurumda olduğum için şansım daha yüksek die düşünmekteyim
inşallah olur bakalım kpssye girmeyi daha önce düşünmüyordum yeni öğrendim alandan girmesem de oluyor diye GK-GY i yaparım gibi geliyor Allah yüzümüzü kara çıkartmasın inşallah..araştıra araştıra sora sora öğrencem artık.sorularımla bunalttıysam özür dilerim
Canım benim tarihte 13 konum var ve ben 1 konusunu daha bitirdim.türkçede de 1 konu bitirdim ama kaç konusu olduğunu hatırlamıyorum onuda sana yarın yazarım.
günaydın kızlar ben de sonunda kitaplarımı aldım ve çalışmaya başladım ama konular bana çok geldi nedense acaba mıı kii?? bide siz bakın da söyleyin:)
TARİH-23 COĞRAFYA-6 VATANDŞLK -9 MATEMATİK/GEOMETRİ-43 TÜRKÇE-13
vatandaşlıktan da bi konu bitirdim :)))
İhtiyaç canım evet 2012 gy-gk setini aldımmeraba canım sen hangi yayını kullanıyorsun eğer ihtiyaçsa bende tarih 15 gözüküyor sende hangi üniteler var bi yazabilirmisin rica etsem karşılaştıralım
ben bütün konuları yanlış saymışım doğrularını yazıyorum
Tarih-16
Mat.-28 Geo-14
Türkçe-8
coğ-6
Vat.9
Buraya kimseler girmiyo mu artıkk..kızlar nerdeyseniz söyleyin bende oraya geliim ders çalışmaya =)))
ben yine de yazayım konularımı belki birileri girer:)))
vat.,matematik,türkçe ve coğrafyadan 1er konu bitirdim..
yavaş gidiyorum sanırım
tamam ben karar verdim kimseler girmeseler bile ben girip yazıcam buraya sürekli konu bitirsem de bitirmesem de..
belki gaza gelirim kendi kendime de hızlanırım arada gelen olursa da sevinirim:)))
merhaba kolay gelsın bende baslıcam bakalım ama hangı kıtabı alıcam karar veremedım teknık lıse mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?