• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gk-gy modüler setlerden hazırlananlar

meraba kızlar çalışmaya başlayan yokmu :) ben bugün matematikten bir konu bitirdim ekliyorum kendimi :)

KPSS 2012 -Tar - Coğ - Vat - Mat - Tür

piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/1..-..8/0..
simorgh.........16/0..-..8/0..-..9/0..-...32/3..-..10/0..
angelteacher............-.........-........-..........-........
xxtalyaxx.................-.........-........-..........-........
gülümsee.................-.........-........-..........-.........
quietnrkn.......11/0....-..9/3..-
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......

Merhaba canım benimde tarihten br konu bitti onu eklermisin.Türkçedende 1 konu bitmek üzere neredeyse.Neyse türkçe bitsin öyle yazarım.Bu topik niye aktif değil yaaa

meraba kızlar çalışmaya başlayan yokmu :) ben bugün matematikten bir konu bitirdim ekliyorum kendimi :)

suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......

Merhaba canım benimde tarihten br konu bitti onu eklermisin.Türkçedende 1 konu bitmek üzere neredeyse.Neyse türkçe bitsin öyle yazarım.Bu topik niye aktif değil yaaa

canım sende tüm ünite sayılarını söylersen takip etmen kolay olur

suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......
rabia1984......./1
janenora.....

galiba en fazla konuyu ben bitirmişim :52::52:
coğ konu sayısı 16 biten 16
tarih konu sayısı 13 biten 2
matematik konu sayısı 16 biten 12
türkçe konu sayısı 6 biten 6
vatandaşık konu sayısı 5 biten 1
geometri konu sayısı 8 biten 2 :32::32::32::32::32::32:

daha önce vermiş olduğum ünite sayısı farklı.kaynak değişikliği yaptım çünkü :52::52:

daha önce vermiş olduğum ünite sayısı farklı.kaynak değişikliği yaptım çünkü :52::52:

quietnrkn naptın sen canım yaa...ne zaman gircen sen bu sınava ne zaman bitirdin konuları böle jet hızıyla çalışmaktan bende istiyorum..

bide hangi kaynaktan çalışılıyo bu kadar akıcı onu da söle de bende ondan alayım??:1:

kızlar cumartesi günü beyazıt sahaflar çarşısından 50tl ye aldım 2012 ihtiyaç yayınları kpss kitabın.ı Çok güzel almanızı tavsiye ederim:66:

canım baya güzel çalışmışsın :) maşallah diyeyim ekliyorum seni:)

quietnrkn.......13/2....-..16/16..-.5/1.-..24/14..-..6/6
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......
rabia1984......./1
janenora.....

geometriyide matematiğin içine kattım :)

quietnrkn naptın sen canım yaa...ne zaman gircen sen bu sınava ne zaman bitirdin konuları böle jet hızıyla çalışmaktan bende istiyorum..

bide hangi kaynaktan çalışılıyo bu kadar akıcı onu da söle de bende ondan alayım??:1:

2012 temmuz da canım.alandan girip girmemkte hala kararsızım ama :59:
canım mattan eksiğim çok az,türkçe ful zaten,coğrafyayıda 8 günde bitirdim :32: tarihe başladım sonra tatile çıktım yarından itibaren çalışamya devam :52::52:
ağustos 1de başladım ramazan çok iyi geldi bana saat 10 gibi bi başlıyodum ara vererek sahura kadar rahat rahat çalıştım :34:
coğ konu anlatımlı yargı yayınları harika.en basitinden tarih çalıştım güvender modüler sete baktım devam edicem ondan.pegemin notlarını aldım harikalar bu arada :34:
2011 kpssyede girdim ve 2 ayda sadece deneme çözerek 70 aldım :34: bana 10-15 puan yetiyo :34:
denemelere başladığınızda yargı denemesini tavsiye ederim harika sorular hazırlamışlar.
canım baya güzel çalışmışsın :) maşallah diyeyim ekliyorum seni:)

1 aylık çalışma canım bunlar.bana ders diyin yeter :34:
bayılıyorum ders çalışmaya :32::32:

2012 temmuz da canım.alandan girip girmemkte hala kararsızım ama :59:
canım mattan eksiğim çok az,türkçe ful zaten,coğrafyayıda 8 günde bitirdim :32: tarihe başladım sonra tatile çıktım yarından itibaren çalışamya devam :52::52:
ağustos 1de başladım ramazan çok iyi geldi bana saat 10 gibi bi başlıyodum ara vererek sahura kadar rahat rahat çalıştım :34:
coğ konu anlatımlı yargı yayınları harika.en basitinden tarih çalıştım güvender modüler sete baktım devam edicem ondan.pegemin notlarını aldım harikalar bu arada :34:
2011 kpssyede girdim ve 2 ayda sadece deneme çözerek 70 aldım :34: bana 10-15 puan yetiyo :34:
denemelere başladığınızda yargı denemesini tavsiye ederim harika sorular hazırlamışlar.

1 aylık çalışma canım bunlar.bana ders diyin yeter :34:
bayılıyorum ders çalışmaya :32::32:
cnm maşşalh diyerek başlıyım en iisi de nazar değmesin ama sana sorum şu nasıll bu kadar istek nerden gelio bi sırrı varsa biz de ona göre davranalım ben de eğitim bilimleri de var yani bi dolu ders anlıcagın ama nedense masanın başına otururken cin gbi olan gözlerimden esnemekten sular akıyo, uyku bastırıyo anlıcağın..Bu motivasyon bende de olsun istiorum ama bennn:34:

meraba canım kpsskitap.net te data yayınlarının 32.5 lira konu anlatımlı kitabı bilgin olsun:)

merhaba tatlım bana ihtiyaç yayınları güzel dediler,bende onu almayı düşünüyorum.data yayınlarını bana söyleyen olmadı .

hangi siteden sipariş verdin canım?

ben ihtiyaçın kendi sitesinden verdim canım başka sitelerde daha ucuzdu ama kargo ücreti falan yine aynı oluyodu nerdeyse
ihtiyacınne de kargo bedava biraz daha fazla verdim ama olsun hiç değilse kendi sitesinden aldım daha garanti olur diye düşündüm...

cnm maşşalh diyerek başlıyım en iisi de nazar değmesin ama sana sorum şu nasıll bu kadar istek nerden gelio bi sırrı varsa biz de ona göre davranalım ben de eğitim bilimleri de var yani bi dolu ders anlıcagın ama nedense masanın başına otururken cin gbi olan gözlerimden esnemekten sular akıyo, uyku bastırıyo anlıcağın..Bu motivasyon bende de olsun istiorum ama bennn:34:

saol tatlım :54:
canım sadece rakiplerimi görüyorum o kadar :34: kendi kendimi gaza getiriyorum yani :52:
2011de doğru düzgün çalışmadan öss bilgilerimle girdim ama bol bol deneme çözdüm 70 aldım sorunum tarihtendi zaten onuda halledicem inşallah :32:
ben ders çalışırken bi oyun eğlenceye çeviriyorum ondan sıkılmıyorum belkide.matematik çözerken bulmacaymış gibi dşünüyorum.coğrafyada türkiyeyi dolaşıyorum,tarihte osmanlı zamanında yaşıyorum falan daha kolay oluyo inan bana.bide böle dene verim alırsın :34:
bu arada 2011 de 411.000 kişi sınava girdi 2012dede böle olucaktır.ve şimdiden ders çalışmaya başladığınızda avantaj şu herkes daha kitap kapağı bile açmadı :52::52:

saol tatlım :54:
canım sadece rakiplerimi görüyorum o kadar :34: kendi kendimi gaza getiriyorum yani :52:
2011de doğru düzgün çalışmadan öss bilgilerimle girdim ama bol bol deneme çözdüm 70 aldım sorunum tarihtendi zaten onuda halledicem inşallah :32:
ben ders çalışırken bi oyun eğlenceye çeviriyorum ondan sıkılmıyorum belkide.matematik çözerken bulmacaymış gibi dşünüyorum.coğrafyada türkiyeyi dolaşıyorum,tarihte osmanlı zamanında yaşıyorum falan daha kolay oluyo inan bana.bide böle dene verim alırsın :34:
bu arada 2011 de 411.000 kişi sınava girdi 2012dede böle olucaktır.ve şimdiden ders çalışmaya başladığınızda avantaj şu herkes daha kitap kapağı bile açmadı :52::52:

Canım sana brova brova maşallah diyorum.ALLAh bizede böyle azim nasip etsin.Ben yarın kaç konusu var sana yazarım şuan aklımda yok.Bende çok ders çalışmak istiyorum; ama kitabı elime alınca hiç istek kalmıyor.

Canım sana brova brova maşallah diyorum.ALLAh bizede böyle azim nasip etsin.Ben yarın kaç konusu var sana yazarım şuan aklımda yok.Bende çok ders çalışmak istiyorum; ama kitabı elime alınca hiç istek kalmıyor.

saol canım :54:
ben alandan girmezsem gk gy den giricem sınava araştırma yaptım ve düz ptt için 98le eleman alınmış istanbulda.ama bölümü ne bu yerleşen arkadaşın önemli olan bu :34:
benim için istte 85 yetiyo :32::32: ben bunları düşündükçe daha çok ders çalışyıroum :52:

arkadaşlarrr benide eklermisiniz?
türkçede ve coğrafyada 1 konu bitti....

canım sende tüm derslere ait ünite sayılarını söylersen takip etmen kolay olur ekliyorum :)

quietnrkn.......13/2....-..16/16..-.5/1.-..24/14..-..6/6
suhum............
tatlıkıs...........
ddemir10.......
hazan12........
maryporker.......
rabia1984......./1
janenora.....
mystiic.................-.../1..-........-............-...../1...

Canım benim tarihte 13 konum var ve ben 1 konusunu daha bitirdim.türkçede de 1 konu bitirdim ama kaç konusu olduğunu hatırlamıyorum onuda sana yarın yazarım.

saol canım :54:
ben alandan girmezsem gk gy den giricem sınava araştırma yaptım ve düz ptt için 98le eleman alınmış istanbulda.ama bölümü ne bu yerleşen arkadaşın önemli olan bu :34:
benim için istte 85 yetiyo :32::32: ben bunları düşündükçe daha çok ders çalışyıroum :52:

bende düz ptt ye girmek istiyorum..istnbulda pttye başvuran arkadaşım var ama mat mezunu diye almamışlar...işletme ve benzeri bölümlerden mezun ve bilgisayar işletmenliği sertifikası istiyolar..diploma var ama sertifika ayarlamak lazım:)))inş hepimiz istediğimiz yerlere gireriz..

Back