• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gk-gy modüler setlerden hazırlananlar

kızlar coğ için yargı yayınlarına başladım.elimde güvender ve sınav var başka yayın alsam mı acaba :26:

kızlar coğ için yargı yayınlarına başladım.elimde güvender ve sınav var başka yayın alsam mı acaba :26:

canım konu anlatımı için diyorsan şimdilik elindeki kaynaklar yeterli ama test çözmek için kitap arıyorsan başlangıç olarak bazı yayınların yaprak testleri var internetten onlara indir, eminim yararlı olacaktır daha sonraki aylarda yeni basım çıktığında yeni kitap alırsın:6:

kızlar nerelerdesiniz çalışmalar nasıl gidiyor?açıkçası ramazan ayında ben biraz zorlanıyorum ders çalışmakta ama matematikten yarın 3. ünitemi bitirmiş olacağım inş. sonra ihtiyaçın yaprak testlerini indirdim onları çözerim.Bu arada isterseniz bu topicde deneme sınavı,yaprak test konu anlatımı içeren dosyalar paylaşalım?:68:

konu anlatımı var şu an elimde yargının ordan çalışıyorum.ve anlatımı hoşuma gitti.eşit ağırlıkçı olmama rağmen coğ ve tarih sevmiyorum.ama coğnın 9 ünitesi var ve ben 5. üniteyi şu an bitirmiş durumdayım :32::32:

merhaba kızlar çalışmaya başlayan yok sanırım ben bayramdan sonra gelicem internete giremiyorum malesef sizler neler yapıyosunuz bayramdan sonra başlıyorum ben çalışmaya

KPSS 2012 -Tar - Coğ - Vat - Mat - Tür

piolin..............20/1..-..7/0..-..9/0..-..32/0..-..8/0..
simorgh.........16/0..-..8/0..-..9/0..-...32/0..-..10/0..
angelteacher............-.........-........-..........-........
xxtalyaxx.................-.........-........-..........-........
gülümsee.................-.........-........-..........-.........
quietnrkn.......11/0....-..9/3..-

arkadaşlar benide aranıza alın .ihtiyaç yayınlarından çalışmaya başladım. matematik 1 konu.benim 2 tanede kızım var biraz daha ağır alışabilirim

slm kızlar ben de 2012 kpss ye hazırlananlardanım kamu mezunuyum en son 72 aldım 2007'de bu yıl tekrar denemeye kara verdim
çalışıyorum haftanın 6 günü tam gün ve bir oğlum var ama azimliyim yaparım inşallah çalışmak için uzun zamanım yok belki günde 1-1,5 saat
anayasayla başladım datanın 13 ünite var 10. yu bitirdim çok aklımda kalmamış ama soruları çözerken zorlanıyorum başka bir kaynak almayı planlıyorum
önerisi olupta paylaşan olursa sevinirim bu arada sadece matematik noktasında kendime güvenmiyorum diğerleri fena sayılmaz en azında çalışarak kendim halledebilirim

slm kızlar ben de 2012 kpss ye hazırlananlardanım kamu mezunuyum en son 72 aldım 2007'de bu yıl tekrar denemeye kara verdim
çalışıyorum haftanın 6 günü tam gün ve bir oğlum var ama azimliyim yaparım inşallah çalışmak için uzun zamanım yok belki günde 1-1,5 saat
anayasayla başladım datanın 13 ünite var 10. yu bitirdim çok aklımda kalmamış ama soruları çözerken zorlanıyorum başka bir kaynak almayı planlıyorum
önerisi olupta paylaşan olursa sevinirim bu arada sadece matematik noktasında kendime güvenmiyorum diğerleri fena sayılmaz en azında çalışarak kendim halledebilirim

konu anlatımı yargı tek kitapları,gk gy ihtiyaç,alan bilgisi ihtiyaç cep kitapları.bende ilk defa girdim cep kitabından baktım alana 70 geldi ben bile şaşırdım :53:

kızlar biriniz listeyle ilgilenebilirmi katılmak isteyen arkadaşları ekleyebilirmi rica etsem ben internete giremiycem bi süre bayramdan sonra ancak gelebilirim bulunduğum yerde internet yok zar zor bulunca girebiliyorum

meraba kızlar ben geldim:3: çalışmaya başlayan varmı

simorgh.........16/0..-..8/0..-..9/0..-...32/0..-..10/0..
suhum............

Hosgeldin canım ,ramazandan mıdır nedir bende hiç çalışma isteği yok:59: elime kpss kitabı alıyorum ama hiç çalışasım gelmiyor matematikten 3 konu bitirdim sadece ama bu gün vatandaşlık çalışmayı düşünüyorum.Geçen gün kpss kursuna yazıldım inş. faydalı olur.

Hosgeldin canım ,ramazandan mıdır nedir bende hiç çalışma isteği yok:59: elime kpss kitabı alıyorum ama hiç çalışasım gelmiyor matematikten 3 konu bitirdim sadece ama bu gün vatandaşlık çalışmayı düşünüyorum.Geçen gün kpss kursuna yazıldım inş. faydalı olur.

hoşbulduk canım evet ramazandan olsa gerek bvende ramazandan sonra çalışmaya başlıycam artık:) senin konularını ekliyorum inşallah dershaneninde faydasını görürsün:)

simorgh.........16/0..-..8/0..-..9/0..-...32/3..-..10/0..
suhum............

Pioln burdada beraberiz canım:)

bende bütde3n sonra hazırlancam..

hergn bi konu ele alıp soru cevapmı yapsak:S
canım burdan yapamadığımız soruları paylaşabiliriz birlikte yorum getiririz matematikte yardımcı olabilirim
Pioln burdada beraberiz canım:)

bende bütde3n sonra hazırlancam..
merhaba tatlıkıs :16: bende bütlerden sonra başlıycam seni de listeye ekliyeyim mi
bende ramazandan beri pek çalışamıyorum....:(

evet aynı sorun herkeste var canım ramazan ve sıcaklardan yaprak açamıyorum kitabı

canım burdan yapamadığımız soruları paylaşabiliriz birlikte yorum getiririz matematikte yardımcı olabilirim

merhaba tatlıkıs :16: bende bütlerden sonra başlıycam seni de listeye ekliyeyim mi

evet aynı sorun herkeste var canım ramazan ve sıcaklardan yaprak açamıyorum kitabı

ekle canım.:16:

aöf 'e çalışabildin mi?

sende ortaöğretimden giriceksin dimi canım.

bu konu hakkında biraz bilgi veri misin?

ben 2.sınıfı okuyorum 23 eylülde girdiğimizde inş.3 sınıf olucam.

diyelimki ben ii,yüksek net çkardım bu netin belli bir süresi var mı geçerliliği için?

ben çalışıyorum,işimden mennunum .ama en azından elimin altına bulunsun istiyorum..belkide işimle ilglii bir değişme olur diyorum .

biraz bilgi istiyorum.baraj puanı diye bir şey var mı canım?

ekle canım.:16:

aöf 'e çalışabildin mi?

sende ortaöğretimden giriceksin dimi canım.

bu konu hakkında biraz bilgi veri misin?

ben 2.sınıfı okuyorum 23 eylülde girdiğimizde inş.3 sınıf olucam.

diyelimki ben ii,yüksek net çkardım bu netin belli bir süresi var mı geçerliliği için?

ben çalışıyorum,işimden mennunum .ama en azından elimin altına bulunsun istiyorum..belkide işimle ilglii bir değişme olur diyorum .

biraz bilgi istiyorum.baraj puanı diye bir şey var mı canım?

canım orda geçmiş sorulara bakıcam ben:16: ben lisanstan giricem kendimi deniycem buyıl ve altyapıyı önceden kurmak lazım diye düşünüyorum:6: çıkardığın netlerin yani aldığın puanın 2 yıl geçerliliği oluyor baraj puanı ise bölümden bölüme değişiyor örneğin psikologlar 38 ile atanabilirken fizik öğretmenleri için 90 üstü gerekiyor alıma bağlı bu yani ne kadar çok alım olursa taban puanlar yani baraj okadar düşük oluyor :)

Back