piolin merhaba beni de alırmısınız aranıza..
benim bölümüm matematik-bilgisayar canım:)
kızlar benıde alırmısınız bende baslıcam.ancak su rakam olayını anlamadım nedır bu 32/1 falan acıklayabılırmısınız
arkadaslar hangı yayın calısıyorsun ?
Merhaba arkadaşlar bende kpss 2012ye girmek istiyorum ama hiç bilgim yok kpss hakkında..işletme mezunuyum ama Alandan girmek çok zor görünüyor o yüzden düz memurluk istiyorum..Sadece genel kültür genel yetenek yapıcam değil mi? Kaynak ne önerirsiniz ben daha almadım ama aranıza katılmak isterim..İlk girişim olucak benim bu sene martta bitirdim okulu ingilizcem de var ingilizce oturumuna da katılsam bana bi faydası olur mu??
Şimdiden teşekkürler herkese kolay gelsin iyi çalışmalar..
meraba canım düz memurluk için genel yetenek genel kültür yapman yeterli kaynak olarak ise ihtiyaç yargı güvender en çok kullanılan yayınlar ben de fem yayınlarını kullanıyorum seni de listeye ekliyeyim ozaman :) kaynak alınca derslere ait ünite sayılarını söylemen yeterli :)
meraba canım hoşgeldin sende aramıza psikologlar çok uygun puanlarla atanıyor umarım başarılı oluruz istediğimiz yerlere geliriz :)kızlar bendde haftaya alcam kaynak dediklerinize bir bakcam bir de yeni neler var bakar haber veririm bakalım millet neye çalışıyor
bizim burda güncel duyurulara yer vermemiz gerek evde çalışcaz çünkü psikoloğum bende bakalım bakalımm iyi bir yer gelir inş
Merhaba Arkadaşlar bende bugün sipraiş verdim GY-GK yarının modüler setini bakalım ancak birkaç güne kadar elime ulaşır dediler.Bende A bölümü olarak giriş yapmak istiyorum o yüzden çok çalışmam lazım.GY-GK da da fazla tabanım yok.Bu arada kızlar çok sıkılgan bir yapım var; bundan dolayı derslere konsatre olamıyorum.Sizlerde benim gibimisiniz merak ediyorum.
bende bugün sipariş vericem kitapları inşallah
ihtiyaçın kendi sitesinde 2012 seti 63tl ama kitapseç.com da 54 tl ben ordan almak istiyorum 9tl 9tldir=)))
bugün alıcam ve gelir gelmez bende çalışmaya başlamak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?