- 1 Ocak 2016
- 452
- 394
- 18
- 33
O ariyo emin olabilirsin taktik de güzelmerhaba kızlar özet gecicem konumu erkek arkadasımdan ayrılalı 2 ay oldu tepetaklak bir ayrılık yasadık ortada doğru düzgün nedenler bile yokken adam bir anda değişti ve nasıl bitti inanınki anlayamadım her neyse 2 aydır kendisini göremiyordum en son bir cafede karsılastık o gün gece beni gizli numara aradı sabah 4 te o günden sonrada kuzeni yazdı nasılsın diye ve 3 gündür özel numara tarafından aranmaktayım simdi kapat numaranı özele diyenler olacak aslında rahatsız değilim cünkü numaram yeni ve kimsede yoktur aklıma sadece o geldi beni arayabilecek bende bu gece kücük birsey yapıcam özel numara aradıgında efendim ali diyerek acacagım mesela eger oysa afallar diye düşünüyorum bu saatte birseymi olduyuda ekleyecegim oysa belki o an cevirmek için konusur belki yada daha farklı fikirleriniz varsa uygulayabilirim:) simdiden tesekkürler
sende özelden ara
BANADA O GİBİ GELDİ YADA ARADIGI AN ONU KIZLARDAN ÖZELDENMİ ARASAM MESGULMU DİYE:)O ariyo emin olabilirsin taktik de güzel
Dertli_jojuq_1998_asicrazybende nickine baktımda 18-19 yaşında falan demiştim senin için
madem özledin sen ara o zamanya da mesaj at?
Sen ozelden arama. Sadece onu bildigini belli et de ergenligine yansın :)BANADA O GİBİ GELDİ YADA ARADIGI AN ONU KIZLARDAN ÖZELDENMİ ARASAM MESGULMU DİYE:)
BEN DİREK PONUN ADIYLA ACIYIM O YADA DEĞİL NAPALIM Bİ UMUT OYSA DÜŞER TOPARLAR BELKİ DURUMJ:dSen ozelden arama. Sadece onu bildigini belli et de ergenligine yansın :)
bak bu güzel fikir denemelisin benceBANADA O GİBİ GELDİ YADA ARADIGI AN ONU KIZLARDAN ÖZELDENMİ ARASAM MESGULMU DİYE:)
aaa 2008 de üye olmuşsun. 5 değil 8 yıl olmuş ahaha allah seni iyi etsin emi bütün ayarlarımı bozdundeğiştirmedim5 yıldır burdayım ondan
burası kasıyo canım meeeseneee ye geçelim miDertli_jojuq_1998_asicrazy
BİLDİĞİN HAYATIM EKŞINLANDI:dbak bu güzel fikir denemelisin bence
helal olsun o ekşına ayak uyduracak kabilyet var sendeBİLDİĞİN HAYATIM EKŞINLANDI:d
:d AY NAPIYIM BEN COK YAZIYORDUM BİR DERDİM VARA ÖYLE KALDI ADIM:d UZUN ZAMNDIR GİRMİODUM BOZULMUS SONUNA XX LER GELMİŞ.daaa 2008 de üye olmuşsun. 5 değil 8 yıl olmuş ahaha allah seni iyi etsin emi bütün ayarlarımı bozdun
burası kasıyo canım meeeseneee ye geçelim mi
OLMUS YA O KADAR OLMUSTUR LİSEDE BASLADI BENDE DERTLER:d HEP ÜZÜLMÜŞÜM BE BAK BUNADA ÜZÜLDÜM HEP Bİ DERT:d:d AY NAPIYIM BEN COK YAZIYORDUM BİR DERDİM VARA ÖYLE KALDI ADIM:d UZUN ZAMNDIR GİRMİODUM BOZULMUS SONUNA XX LER GELMİŞ.d
ay ekşın nerde ben orda arada birde iş saatlerimi veriyim alarm calmıoda dicemhelal olsun o ekşına ayak uyduracak kabilyet var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?