Gizli numaraya kapat diyecektim ve diyorumkonusmak istese neden gizliden arasin ? Sacma geldi bana. Ayrildiniz. Gelip adam gibi konusmasi lazim yoksa gizli numara filan kapat acma derim ben.
ya hayır orası yanlıs oldu sevgiliyken değiştirdik kimsede yok olanlar arayacakj insanlar değilNumaran yeniyse onların aradığını nerden biliyorsun
Noyu verdiysen onlardır
ahh ne güzeldir o gizli numaradan aranınca acaba o mu aradı umudu ;-) ben kocamla sevgiliyken bi ara ayrılmıştık bilerek özel aramaları açmıştım ki arasın diye ;-) belki sizinkide öyledir o arıyo olabilir bence ufak tefek mutluluk getirir bence böyle şeyler. ama ali diye açma telefonu aç sende ses verme. B-)
evet:) yani özledim yasımda öyle kücük değilde ruhum genconun aramasını istiyosun sanırım :)
kuzeni sözlü ve kuzeninden kıskandı beni kavga nedenlerimiz o oldu kuzeni aramıyordur inşBi çılgınlık yap sen ara:) ya da kuzeni sana ilgi duyuyor olmasın?yanı arayan kuzenıyseee
ben arayamam bu arada:) istiyorum ama sarfettiği sözler geliyor aklıma kırdı cok o yuzden aramamBi çılgınlık yap sen ara:) ya da kuzeni sana ilgi duyuyor olmasın?yanı arayan kuzenıyseee
sonra kıyamet kopar artıkYanınızda bir erkek olursa "Dertli_kxixs duşta, ben sevgilisiyim, kiminle görüşüyorum? " dedirtin
bende nickine baktımda 18-19 yaşında falan demiştim senin içinevet:) yani özledim yasımda öyle kücük değilde ruhum genc
Bencede oyle yap :)merhaba kızlar özet gecicem konumu erkek arkadasımdan ayrılalı 2 ay oldu tepetaklak bir ayrılık yasadık ortada doğru düzgün nedenler bile yokken adam bir anda değişti ve nasıl bitti inanınki anlayamadım her neyse 2 aydır kendisini göremiyordum en son bir cafede karsılastık o gün gece beni gizli numara aradı sabah 4 te o günden sonrada kuzeni yazdı nasılsın diye ve 3 gündür özel numara tarafından aranmaktayım simdi kapat numaranı özele diyenler olacak aslında rahatsız değilim cünkü numaram yeni ve kimsede yoktur aklıma sadece o geldi beni arayabilecek bende bu gece kücük birsey yapıcam özel numara aradıgında efendim ali diyerek acacagım mesela eger oysa afallar diye düşünüyorum bu saatte birseymi olduyuda ekleyecegim oysa belki o an cevirmek için konusur belki yada daha farklı fikirleriniz varsa uygulayabilirim:) simdiden tesekkürler
değiştirmedimbende nickine baktımda 18-19 yaşında falan demiştim senin için
madem özledin sen ara o zamanya da mesaj at?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?